Hogy tunik nektek egy olyan nö elete, aki egyedul el kulföldön?
Ha odahazasodott érdröl ( kulföldre ) es ott elvalt aztan es az egyetlen gyerekével kulön költözött bérlakásba, es 5 eve egyedul el , baratikört nem sikerult kialakitani , senkijenincs, munkaja hol van hol nincs , tanari vegzettsegu, es a gyerek most kezd kamaszodni , most kezdene több ideje lenni magara, ismeretsegekre , de szerintetek ki akarna megismerni egy ilyen hátrányoshelyzetu nöt akinek meg jogositvanya sincs ?
Szamlak fizetve es apolt szep de ilyen a környezete .
Mi a kérdés? Hogy kellesz-e így egy férfinak?
Én nem szeretem az ilyen problémás életűeket. Mármint nem akarok része lenni. Barátaim, ismerőseim is vannak ilyenek. Csak a gond van belőle, kölcsönkérnek, elvárják, hogy más oldja meg az életüket. Párnak meg pláne nem kéne.
De nálad sokkal gázabb helyzetben élők is találnak párt.
Egyébként egy tanár hogy hogy nem talál munkát??? Miért nem jöttök haza, ha ennyire rossz külföldön? Itt legalább vannak ismerősök, család. Szerintem munkát is találnál.
Soha eletembe nem kertem kölcsön nem is fogok , nem vagyok az a tipus aki kerincsel es csikkezik
Kreditkartyaim vannak azoktól szoktam kerni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!