Neha olyan egyedul erzem magamat! Mit tegyek?
A szüleimmel nem a legjobb kapcsolatban vok de azert szeretem őket es neha ugy erzem hogy ok nem szeretnek! Csak az öcsémmel foglalkoznak! Megjap mindent amit akar! Mindig neki adnak igazat! Ez nekem annyira rosszul esik! Mar az ongyilkossag is megfordult a fejemben! Nem lehetek szerelmes! Nem mehetek sehova egyedul egesz nyaron a szobanban voltam mert sehova sem mehettem!
14L
Azért ez így erősnek hangzik, de szerintem 14 évesen én se jártam sehova egyedül.
Amúgy kismillió dolog lehet ami miatt így érzed, szóval, hoyg nem szeretnek, de hidd el, hogy egy csomó mindent félre tud az ember érteni ... de majd később úgyis megérted..vagy ha nem úgy nézel mindig rájuk, hogy utálnak téged.
Barátnőd, unokatesód nincs, akivel elmehetnél valahová? nagyszülőkhöz sem mehettél?
Az öngyilkosságról szóló gondolatokat meg igen gyorsan verd ki a fejedből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!