Mit tudok csinálni ha a családom utál csicskáztatnak a szüleim a lányoknak nem tetszek mert egy ronda nyomorult élettelen szar vagyok 190 cm magas és nincs merszem megölni magamat?
Mit tegyél?
Először is fordulj pszichiáterhez. Ezenkívül menj el dolgozni, ha még nem dolgozol, és keress egy kiadó szobát, és költözz el.
Keress munkát (/tanulj tovább) és költözz el, állj a sarkadra és ne engedd, hogy csicskáztassanak.
Az öngyilkosságod itt senki nem fogja támogatni.
Koltozz (elobb munka persze) es amikor majd oregek lesznek stb meg egy otthonba se dugd be oket, hagyd inkabb a sorsukra! Ne segits nekik tobbet! Ne sajnald oket, hadd nyomorogjanak
Te meg ne meghalni akarj hanem uj eletet kezdeni! Es nehogy megold magad! Sok sikert!
Szerintem csak legyél nyitottabb. A munka jó ötlet, hasznosnak tudnád magad érezni :) Aztán ha nem is vagy világszépe, az ápoltság, meg a stílus csodákat tud tenni.
Ahogy az elején mondtam, legyél nyitott új kapcsolatokra az emberekkel. Ne lehessen leolvasni rólad a depressziót, mert az félelmetes és taszító, mert ragadós.
Nem hiába születtél meg. Értékes vagy, fontos vagy, és neked is egy különleges feladatod van az életben, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!