Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudok csinálni ha a...

Mit tudok csinálni ha a családom utál csicskáztatnak a szüleim a lányoknak nem tetszek mert egy ronda nyomorult élettelen szar vagyok 190 cm magas és nincs merszem megölni magamat?

Figyelt kérdés
Barátaim nincsenek csak sorstársaim, sorstárság annyit takar, hogy hasonló gondokkal küszködnek és mások nem állnak velük szóba ezért egymásra vagyunk kényszerítve .Szobám nincs egy gardróbban élek jogosítványt kifizették nekem de csak azért, hogy mindenkit fuvarozzak a családban, vaterom belemondta a szemembe én csak azért születtem, hogy segítsek a ház körüli dolgokban. Ezek így a problémák nem tudnátok pár tanácsot adni, hogy mit tegyek, hogy kicsit jobb életem legyen? (Felpróbáltam már kötni magam de nem sikerült jól nem tört ki a nyakam és feltudtam magam húzni az ágig)

2016. szept. 9. 19:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
3%

Sajnos ki kell hogy ábrándítsalak, ha azt hiszed, hogy normális emberektől tanácsot kaphatsz itt. Az Ő gondolatmenetükben minden megoldható azzal, hogy összeszeded magad (old meg) és a semmiből hirtelen tökéletes útra tereled az életedet.

Emellett sok ellenségeskedésre is számíthatsz tőlük, mert az Ő szemükben aki nem rendelkezik születésénél fogva azokkal az alap tulajdonságokkal, mint legtöbben az bizonyosan szándékosan gonosz és rosszindulatú.

2016. szept. 10. 15:43
 12/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,de elköltözni nem tudok fiatal vagyok nincsen még szakmám éretségit idén tettem le,pszichiáter-nél voltam volt osztályfőnököm segített ebbe előbbre sajna nem jutottam,kinézetre áttérve:szerintem ápolt vagyok megborotvákozok 2-3 naponként,büdös nem vagyok ruháim sem szakadtak van 1-2 ami kezd kifakulni de általában normális kinézetűek.
2016. szept. 10. 21:28
 13/19 A kérdező kommentje:
Mindent megteszek,hogy kicsit jobban nézzek ki de nem segít valamin már nem lehet segíteni akármit csinálsz sminkelni nem fogom magam és leolvasni,hogy depressziós vagyok magamban tartom egyedül a sorstársaimmal beszélünk erről szüleimnek próbáltam mondogatni jó ideig de leszarták válaszuk törődjél bele aztán menyél rotáld fel a kertet meg vágd le a füvet akkor majd nem lesz időt ilyeneken gondolkodni.
2016. szept. 10. 21:33
 14/19 anonim ***** válasza:
77%

Továbbtanulsz esetleg? Menj koleszba/munkásszállóra (ha dolgozol, keress olyan munkát, ami ad) vagy menj valakivel közös albérletbe! Ha nagyon akarod, meg tudod csinálni.

Félek, te már elkönyvelted magadban a nyomorúságodat :/ Ne tedd! Hadd ne mi bizonygassuk már neked, hogy van remény és lehetőség... Meg tudod oldani. Ülj le a géped elé és keresgélj a lehetőségek között, tervezd meg a jövődet.

Ha javul az általános közérzeted és a hangulatod, akkor a kisugàrzásod is jobb lehet, így könnyebben ismerkedsz majd.

2016. szept. 11. 15:55
 15/19 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként igazán megpróbálhatnátok barátokká válni a sorstársaiddal, nem? Vagy legalább más barátokat is keresni, de velük az ismertséget nem panasszal kell kezdeni, hanem általábos témákkal. Ne titkold el előlük, hogy mi a bajod... de ne ezzel kezdd és ne csak erről lehessen veled beszélni. Jó lesz :) Most mit csinálsz éppen? Tanulsz, dolgozol, ptthon ülsz és csinálod, amit parancsolnak...?
2016. szept. 11. 15:58
 16/19 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem keress valami betanított munkát aminek a végzéséhez nem kell szakma.
2016. szept. 12. 17:17
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Go Ausztria, Németország, vagy bármelyik ország, húzz el innen, ne maradj ezek között, bármennyire próbálsz felülkerekedni, mindig vissza fognak húzni, lerántani a letargiába! Húzz el minél messzebbre titokban, azt ha jól megy sorod, küldj egy képeslapot nékik!
2016. szept. 12. 22:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy rokonomnak csak 8 általánosa van, mosogatni az is elég Ausztriában. Munka van bőven, sok helyen munkaerőhiány van!

Az öngyilkosság mindenképpen kerülendő. Inkább imádkozz sokat, az is segít valamennyit, ha hiszel benne!

2016. okt. 23. 13:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Meg elsz?
2017. ápr. 9. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!