Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Call centerben dolgozom....

Call centerben dolgozom. Teljesen kiabrandultam az emberekbol?

Figyelt kérdés

Azt hiszem most ert meg bennem hogy rendesen ralatok a vilagra es elborzaszt. 10 hivasbol 3 ember nem tudja a sajat nevet sem lebetuzni nekem,3 meg keptelen felfogni ha valamit nem tudok neki megoldani es ordibalnak velem. Nagyon sokan nagyon nagyon butak.

Es ezek szavaznak!!!!!! Levisznek az eletrol minden nap. Ti ezt a valo eletben tapasztaljatok?

2018. márc. 10. 18:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
7es, én nem találtam ilyen csoportot, pedig kíváncsi lennék. Nem linkelnéd be?
2018. márc. 10. 19:21
 12/14 anonim ***** válasza:
21%

Részemről meg a call centeresek idegesítők és alulműveltek.

Pláne ha valamit el akarnak sózni. Brrr. Én nem ordibálok amúgy csórikkal, ha zaklatnak, bontom a hívást, ha valamit nem értenek, akkor elmagyarázom. Lassan, hogy ők is megértsék... Amúgy ezért kapod a fizetésed, tűröd vagy felmondasz, bezzeg ha reggelente engem zaklat egy "call center"-es, el sem küldhetem a búsba, mert "rögzítik a hívást".

Nézz új meló után ha nem tetszik a rendszer!!

2018. márc. 10. 22:25
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Annyit felfoghatnál a nagy eszeddel, hogy a call center nem egyenlő a telefonmarketinggel. Ezzel hiába magyarázod a prosztó viselkedésed.
2018. márc. 11. 11:13
 14/14 A kérdező kommentje:
En Call centerben vagyok.....Befele jovo hivasokat kezelunk,nem mi hivunk!!
2018. márc. 11. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!