Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Totál kiábrándultam? Más is...

Totál kiábrándultam? Más is igy lenne vele?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel 3 hete járok. Tegnap elmentem hozzá hogy meglepjem,ès pont az ólakat takaritotta. Irtó sz.r szaga volt ès ez olyan kiábránditó volt.azóta nem tudok másra gobdolni.
2017. okt. 4. 16:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Meztelenül takarított?
2017. okt. 4. 16:09
 2/12 anonim ***** válasza:

[link]

vigyél neki ajiba döhöhö

2017. okt. 4. 16:13
 3/12 anonim válasza:
Máskor is olyan?
2017. okt. 4. 16:17
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem meztelenül ruhaban volt. De tiszta trágya volt, ès nagyon büdös.
2017. okt. 4. 16:17
 5/12 anonim válasza:
100%

Máskor is érezted már a szagot?

Mert ha nem, akkor nyilván szokott fürdeni, meg a ruháit is mossa.

Ha te dolgozol, vagy sportolsz és megizzadsz, mint egy disznó, nem szokott szagod lenni?

Elég sekélyes dolog ezért megundorodni valakitől.

Keress egy cicababát, aki egész nap a saját illatával, meg a körmeivel foglalkozik. Neked az való, nem pedig egy dolgos, jóravaló lány.

2017. okt. 4. 16:25
 6/12 A kérdező kommentje:
Nincs mindig ilyen szaga.tegnap èreztem elösször.
2017. okt. 4. 16:27
 7/12 anonim válasza:
Egyser majd arra leszel figyelmes,hogy le is szúrja.:)
2017. okt. 4. 16:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Na èn pont ezèrt válogatom meg a ..pasijaim. Ha te mentèl oda meglepni akkor meg egy szavad nem lehet. Èn reggel este az állatok között vagyok, ès igen van olyankor szagom ez van, ha megyek valahova alap a fürdès. De hogy itthon mit csinálok azt senii ne mondja meg nekem.
2017. okt. 4. 16:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Miért, ha te "ólat" takarítasz, akkor virágillatod lesz?
2017. okt. 4. 16:45
 10/12 anonim ***** válasza:
És az ilyeneknek egyáltalán közük van nőkhöz... Ruháit bedobja a szennyesbe, lezuhanyzik,felvesz tiszta ruhát és megvan oldva a probléma, ennyi, ez egy órán,ha nem egy fél órán belül megvan. Ezt kellett volna megvárni,nem itt a gyakorin kényeskedni. Reméljük a legjobbakat,hogy más megvárta ezt a fél órát és most jól érzi magát a lánnyal,miközben te itt olvasgatod a kommenteket. :)
2017. okt. 4. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!