Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak nekem van elegem a...

Csak nekem van elegem a ôrökösen számítò emberekbôl?!

Figyelt kérdés
Legyen szegény,gazdag,ràszorulò,tisztalelkû vagy tolvaj,nô,férfi,csalàdanya,politikus..mindenki szàmìtò...segìtesz és màr kopogtatnak a folytatàsért,ràmàsznak az emberre mindenki tartja a markàt ebbe a k....tt orszàgban..de eszükbe nem jut adni bàrki képes rà(egy mosolyt,egy kis hitet) és itt most mindenkinek szòl!! ...itt mindenki nyomorult szegény még a politikus is!! Érdek vilàg!!Szép kis ünnep,szép kis orszàg..ennyi àlszentet...

2014. dec. 18. 11:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Mit kapok ha egyetértek veled? :D

Viccet félretéve ez azért nem igaz, szerencsére nem minden ember ilyen. Nekem legalábbis vannak olyan barátaim akik nem érdekből barátok, és bármmikor számíthatok rájuk.

Az élet viszont már csak ilyen, mindig is ilyen volt, jobb ha megszokod.

2014. dec. 18. 11:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Elvette az eszeteket a nincstelenség...ismerôs?!"Ne azt kérdezgessétrk mit tesz értem a hazàm,hanem hogy én mit tudok tenni érte" Mindenki tudna adni valamit..képességet,hitet,megértést,baràtsàgot,mosolyt,idôt...valamit mindenki tud adni...a karàcsony errôl szól!!Nem visszaélni vele!!
2014. dec. 18. 11:53
 3/7 A kérdező kommentje:
A humort kihagytam kôszi elsô:D<3 Boldog karàcsonyt!!;)
2014. dec. 18. 11:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi a fene bajod van? Beleléptek a lelkivilágodba?
2014. dec. 18. 11:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Te egy idegbeteg idióta vagy. :D
2014. dec. 18. 12:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Lehet:D
2014. dec. 18. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Első, mekkorát röhögtem :-D

Egyébként van benne igazság, egyszer oda jött egy plázában hozzám egy anyuka félig sírva hogy a gyerekét egyedül neveli és nincs pénze kifizetni az albérletet meg kaját venni a gyereknek.

Hát megsajnáltam adtam neki egy ezrest.

Legközelebb oda jött hogy nem tudnék-e neki adni inkább 10 ezer forintot.

Hát baazmeg..ez azért nem túlzás egy kicsit ?

Azon felül hogy minden szava hazugság volt.

Érdekes módon viszont találkoztam mostanában olyan lányokkal akik nem a pénztárcámban turkáltak és fiatalok voltak 16-18 évesek.

A 30-asok a legrosszabbak azok már tudják mit akarnak, gyereket, audit, nagy házat és dolgozni nem.

Legalábbis én ilyeneket fogtam ki.

Azért én ennek ellenére nem látom ilyen rossznak a helyzetet.

Vannak barátaim akik nem érdekből vannak velem, és lányokkal is találkozom olyanokkal akik nem azt kérdezgetik elsőre hogy milyen autóval járkálok.

2014. dec. 18. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!