Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándultam volna?
Figyelt kérdés
A helyzez hogy kb 1 hete azt érzem hogy már nem érzek semmit ha képet küld magáról, nem vágyom rá hogy felhívjon meg ilyenek, de közbe úgy érzem hogy szeretem, még minig el tudom képzelni vele a jövőm. Nem értem mi van de kezd nagyon zavarni. Nem szeretnék szakítani vele. Tudni érdemes még hogy az utóbb hetekben sokat veszekedtünk, sokszor kedvetlen vagy ideges, és eléggé beteg is volt pár hete ami szintén rontotta a közérzetét. Pár napja totál depis lettem, nincs kedvem semmihez, se hozzá, se másokhoz(iskola, szülök, barátok miatt és a párom is rontott a helyzeten). Beszéltünk róla, azt mondta megpróbál oda figyelni, és megy neki, már napok óta nem veszekedtünk, viszont még mindig olyan mintha kiábrándultam volna. Ezek alapján szerintetek mi a helyzet? 18l és 17f, ritkán találkozunk mert messze lakik, 3 hónapja vagyunk együtt.2018. febr. 16. 13:33
1/1 anonim válasza:
Nemtudom sajnos, hasonló érzésem van nekem is!:-(
Lehet,hogy nem vagy már szerelmes, de attól még nagyon szereted és kötődsz hozzá, csak nincs meg az a “szikra” vagy na érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!