Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivertem a barátnőmre, es kiabrandultam belőle?
Figyelt kérdés
Konkretan, nem erzek semmit iránta, de egy hét múlva megint "szeretni" fogom. Normalis? 17/f2016. jan. 21. 15:36
1/10 anonim válasza:
Cimbora! Ez azt jelenti,hogy csak szimplán kanos voltál,és miután könnyítettél magadon,már úgy érzed,hogy nincs is szükséged rá.. ennyi :D
2/10 anonim válasza:
Normális de később még jó lesz,tartsd meg
3/10 A kérdező kommentje:
Érdekes. elhiszem, de furcsa hogy a negyedik csajnal is
2016. jan. 21. 15:52
4/10 anonim válasza:
Ez azt jelenti hogy nem szereted, csak szexuálisan vonzódsz hozzá.
5/10 anonim válasza:
Összekevered a szeretetet/szerelmet azzal, hogy valakit kívánsz. Nem baj, majd megtanulod szétválasztani a kettőt. :)
6/10 A kérdező kommentje:
Nem az, hogy nem szeretem hanem nem vonzodok hozza szexualisan. Bocs szarul fogalmaztam meg
2016. jan. 21. 16:21
7/10 anonim válasza:
Persze, hiszen kielégültél, kell egy kis idő, amíg feltámad a vágy újra. Mi ebben a furcsa?
Azért nekem a "nem érzek semmit iránta" kicsit riasztóan hat, és mégis azt sugallja, hogy valójában te csak szexuálisan vágysz rá, amikor épp igényed van ilyesmire...
8/10 A kérdező kommentje:
Igen, ott kihagytam egy szót, hogy SZEXUALISAN nem erzek semmit. Bocsi. :D
2016. jan. 21. 16:54
9/10 anonim válasza:
Ez teljesen normális dolog. Ha egyedülálló vagyok és egésznap udvarolgatok a nap végén pedig kiverem akkor úgyérzem, hogy elbasztam az egész napom a csajokra :D
Egyébként teljesen más, ha szexelni fogtok utána nem "ábrándulsz ki" belőle. Szerintem még ne könyveld el úgy, hogy nem szereted :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ment a zöld!
2016. jan. 21. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!