Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok a barátnőmre? Csak nem igen értem csak valamiért féltékeny vagyok
Figyelt kérdés
Amikor pl beszélgetek vele skypon és fiúkkal beszélget és valamikor alig figyel rám és azon mosolyog meg röhög hogy miket írnak neki kicsit rosszul esik meg mondta hogy az egyik osztály társa mindig mellé ül fel hívogatja hogy mi a házi amit pl fészen is meg kérdezhetne lehet csak én mesélem be magamnak vagy akármi szerintetek mit tegyek?2015. szept. 9. 14:33
1/5 anonim válasza:
Bízz meg barátnődben jobban... Ha így állsz mindenkihez hozzá akkor egy idő után bele fogsz őrülni... Ha meg akar csalni meg is fog. Kész. Az hogy mások forognak körülötte hát hajrá. Nagylány, eltudja intézni maga is.
2/5 A kérdező kommentje:
"Nagy lány el tudja intézni maga is" ezt ki fejtenéd bővebben kérlek?
2015. szept. 9. 14:42
3/5 anonim válasza:
Beszélgessetek kevesebbet, de azt tartalmasabban. Ha nem ér rá, akkor beszéljen mással. De ha ti beszéltek egymással, akkor figyeljen oda rád.
4/5 anonim válasza:
Az nem jó jel. Az ember érzi, ha nincs biztonságban a kapcsolata. Személy szerint nem hiszem hogy lenne ok nélkül bárki féltékeny.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem hát remélem minden rendbe lesz köszönöm a segítségedet :D
2015. szept. 9. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!