Mennyire reménytelen a barátom helyzete? Többi lent!
Először is szeretnék mindenkit megkérni arra, hogy sértő, leszóló, arrogáns nem forduljanak elő. Mindenki hibázik, én csak segítséget kérek.
24 éves, munkanélküli, anyjánál élő, csak az általánost elvégző barátomnak szeretnék tanácsokat kérni, hogy mit tehetne ebben a helyzetben. Pénz nincs, magánoktatás kizárva. Mit tehetne hogy valahogy felépítése az életét?
Ha kell több infó a segítségért, nyugodtan kérdezhettek kommentben.
Előre is köszönöm.
Munkaügyi központba menjen be. Az első két szakma megszerzése ingyenes.
Sok helyre elég a 8 általános is, pl. gyárak, tesco, stb. Érdemes munkaközvetítőbe bemenni.
Mondjuk az se mindegy, mit csinált az elmúlt években. Aki sokáig elvan otthon, mint a befőtt, az később nem tud beilleszkedni egy munkahelyen. Sok esetben ott bukik a dolog, hogy csak kifogásokat gyárt. Annak tudsz csak segíteni, aki tesz saját magáért.
Most már a "barátod" nevében írsz?!
Ez egyre cikibb.
Kedves 3.
Én egy 15 éves, Budán lakó gyerek vagyok, aki még nagyban tanul, de köszönöm a cinizmust.
A többieknek köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!