Mi volt életetek legrosszabb, legnehezebb helyzete? Amikor úgy voltatok vele, hogy feladjátok?
Amikor 'fogságban' voltam külföldön és nem jöhettem haza mert az apjuk nem engedte a gyerekeinket.
Na az volt a mélypont az életemben.
A legnehezebb mindmáig a szeretteim elengedése, sokáig nem tudtam magam a történteken túltenni, úgy volt hogy én is végzek magammal mert nem bírom elfogadni a tényt hogy azok akik mellett felnőttem, már nincsenek.
25F
A szerelmi csalodásos részek.
Amikor éjszaka aludni sem bírsz, inkább elindulsz, keresed a szokott helyeken, mindenhol sötét (éjszaka parkok, vagy kosárlabdapálya stb), már rohansz is sötét "erdőkben", először látod milyen gyönyörű, ahogy száll fel a harmat és ködös de halvány fényben uszik, ahol sétáltatok még tegap, átmész a hidon, ahol először fogta meg a kezed és keresed, keresed es sehol nincs
Amikor feladtam a törzshelyünkön hagytama gyújtóm, hátha ő jár először arra és találja meg. (Anno cserélgettük.hol sziveset kaptam es hasonlot adtam)
Es hazamentem kb reggel. Aztán du topart, ahol bandáztunk korábban, fekve néztem a felhőket. Es csináltam a torol, magamrol videot. Elmondtam mit érzek, kérdeztem mi lesz most. Gondoltam a jövőben majd visszanézem és megválaszom.
A gyogyir a kövi barátom lett. Rájöttem, tudok még szeretni. Addig el sem hittem magamrol.
2 haláleset.
Az utána lévő kb. 1 év nehéz volt az elsőnél (itt egy fontos személy segítsége volt a vigaszom), a 2.-nál valóban majdnem föladtam, de végülis megoldottam a feldolgozását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!