Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a legrosszabb/legnehezebb szakításotok?
Mi történt? Mennyi idő után? És ki szakított kivel (nő férfivel vagy fordítva) ?
Mennyi ideig volt "őrlődés" a szakítás előtt?
Mi történt szakítás után? Meddig tartott a fájdalom?
Minden érdekel ezzel kapcsolatban.
Nekem egy év után eltűnt a barátom. Nem szólt semmit, még egy sms-t sem írt, egyszerűen csak elment. Ha kerestem, nem reagált.Mivel eléggé bele voltam esve, több hónapig újra és újra előjött a szomorúság.
Rá egy évre megint megkeresett, újra akarta kezdeni. Nem lett belőle semmi, mert megint eltűnt.
Most megint keres, bár van barátnője, és nekem is van barátom már azóta. De ő meg akarja velem csalni a barátnőjét, pontosabban velem is, mert már 3 szeretője van mellette. Ráadásul ismerem a barátnőjét látásból.
Úgy gondolom, itt az ideje, hogy visszakapjon mindent. :)
18 évesen volt a legdúrvább, szakított velem a nagy szerelmem. Elég bonyolult volt az ügy, meg maga a srác is, ezért inkább nem részletezem az okát. Akkora fájdalmat még sosem éreztem, és nem is fogok egy pasi miatt soha, az biztos. Annyira imádtam, el se tudtam képzelni nélküle. 1 hétig nem aludtam, csak max 1-2 órát, nem ettem semmit( egyszer próbáltam, de kihánytam), nem mentem suliba, azt hittem meghalok. Aztán egy hét után, jött az, hogy inni akarok. Felöltöztem és elmentem bulizni. Mivel nem ettem előtte, el lehet képzelni, hogy hogy berúgtam. Szégyen, nem szégyen, még előfordult párszor abban a priódusban. Aztán 2 hónap múlva visszakönyörögte magát, vissza is fogadtam, de már nem működött, nem tudtam feldolghozni, hogy mennyit szenvedtem miatta. Végül csak vége lett, akkor már nem szenvedtem. Érdekes, hogy viszonylag hamar elmúlt ahhoz képest, hogy mennyire imádtam. Igaz, még mindig nem hagy teljesen hidegen, azt hiszem sosem fog, de már nem akarnék vele lenni újra.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!