Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen volt a legrosszabb/legn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a legrosszabb/legnehezebb szakításotok?

Figyelt kérdés

Mi történt? Mennyi idő után? És ki szakított kivel (nő férfivel vagy fordítva) ?

Mennyi ideig volt "őrlődés" a szakítás előtt?

Mi történt szakítás után? Meddig tartott a fájdalom?

Minden érdekel ezzel kapcsolatban.

2010. nov. 26. 16:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Bocsánat az offért, de minden elismerésem, hogy egy vak lány tökéletes helyesírással tud írni (elgépelés mindenkinél előfordul), amit sajnos ritkán látok az itt olvasott kérdéseknél is válaszoknál.

Tényleg, nektek milyen módszerrel tanították a helyesírást, vizuális visszacsatolás nélkül?

Egyébként nincs lehetőségetek olyan helyen munkát keresni, ahol vakokat is foglalkoztatnak? Ha azóta nem változott a szabályozás, akkor tudtommal a fogyatékkal élők alkalmazása a munkáltatónak is jobban megéri. Illetve van néhány szakma, ahol nincs szükség látásra - például masszázs - érdemes lenne utánajárni, életem legjobb masszázsát én is egy vak masszőrtől kaptam.

2010. nov. 27. 19:10
 12/20 anonim ***** válasza:
19:10-es válaszadónak: Köszönöm, én is ritkán találkozom jó helyesírással. Ha elgépelek, az azért van, mer t gyorsan írok. Mi a Braille-írást tanuljuk, ahhoz nem szükséges vizuális ismret, a számítógép billentyűzetén viszont úgy tudunk eligazodni, hogy az f és j billentyűn található vízszintes vonalkát kitapintva (ez a látássérülteket segíti), bal kezünket az a, s, d, f, jobb kezünket pedig a j, k, l, é billentyűkre helyezzük. Ezek a betűk a támpontok, ezekhez képest tudjuk, hogy hol találhatuk pl. az r betűt. Elnézést, ha nem érthető, de sajnos nem tudom jobban elmagyarázni. Igen, vannak szakmák, amikhez nem kell látni (én is beszélőprogrammal ellátott számítógépen végeztem el az informatikát), de sajnos ahhoz, hogy valaki masszőr legyen, erős kéz kell és érettségi. Az érettségit még talán el tudnám végezni, de a kezem gyenge, mint a harmat:) Bocsánatot kérek a kérdezőtől, amiért ismét offoltam.
2010. nov. 28. 12:57
 13/20 anonim ***** válasza:

19:10-es vagyok. A gépelést értem, mert én is tíz ujjal vakon gépelek (nem vagyok látássérült, csak tananyag volt). Folyóírást (kézzel, tollal) is tanultok, vagy azt már nem lehet vizuális segítség nélkül megtanulni?

De a gépírásért is elismerésem, jobban belegondolva, nem tudom én hogyan tanultam volna meg, ha nem látom, hogy mikor tévesztettem.

2010. nov. 28. 14:53
 14/20 anonim ***** válasza:
19:10-nek: Igen, tanítják a folyóírást, mert legalább a nevünket le kell tudni írni "látóban". Általában csak a nevünk betűit tudjuk látóban, mert a többit nem tanítják meg. Köszönöm:)
2010. nov. 28. 18:26
 15/20 anonim ***** válasza:
Előre is bocsánat a vak lánytól, de hogy jár osztályközösségbe, ha vak? Mert azt írta, hogy osztálytársak Gyuszival, aki ráadásul állami gondozott. Nem akarlak megbántani, ha tényleg igaz, amit írtál, de nekem ez egy kicsit sántít.
2010. nov. 29. 17:11
 16/20 anonim ***** válasza:
No meg: "A 4 év alatt láttam már párszor könnyezni, de úgy sírni még sosem, ahogy akkor sírt:'((( "
2010. nov. 29. 17:12
 17/20 anonim ***** válasza:
17:11-nek: Úristen... szerinted azért, mert valaki vak, nem jár iskolába??? Zuglóban, az Ajtósi Dürer sor 39. szám alatt működik a Vakok Iskolája!!!!! Ezek után mi az ami sántít???? Nem értem, miért kell a vakokat (és más fogyatékkal élőket!) néha úgy kezelni, mintha nem is ezen a földön élnének, mintha nem próbálnánk meg elérni ugyanazt, amit egy egészséges ember... Amúgy meg azt hogy sírni "láttam", nyilván nem úgy értem, hogy a szememmel láttam, hanem tanúja voltam, amikor sírt! Ne haragudj, de ez már csak kötöszködés, hiszen (jó esetben...) mindenki fel tudja fogni, hogy nem a szemmel való látásra gondoltam!
2010. nov. 29. 18:39
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja azt elfelejtettem, hogy attól, hgoy Gyuszi állami gondozott, simán lehet az osztálrtársam, hiszen az iskolánkon belül működik kollégium és nevelőotthon!!! Légyszíves előbb kérdezz, aztán kritizálj valakit!
2010. nov. 29. 18:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Nyugi már, direkt nem kritizáltam, hanem kérdeztem. Csak tudod ezen az oldalon már nem tudni, hogy ki mond igazat, és ki hazudik. Ezért is kértem sűrűn az elnézéseket, miközben leírtam a gondolataim, nem akartalak megbántani, ne haragudj.
2010. nov. 29. 18:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Jajj, akkor ne haragudj! Nem szoktam ilen bunkó lenni ...csak engem pedig annyi bántás ér, hogy már egy kis megjegyzésre is robbanok! Én kérek elnézést! (Vivi)
2010. nov. 29. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!