Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Reménytelen lennék? Miért van...

Reménytelen lennék? Miért van ez? (álomvilágban élnék? )

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nem tartom az életemet teljesértékűnek,mindig hiányzik valami, mindenen túlidegeskedek. Van hogy valami miatt stresszelek és akkor kieszem az egész hűtőt kb, ekkor olyan bűntudatom lesz, hogy meghánytatom magam, vagy hashajtót iszok. (ekkor legalább nem a problémán agyalok) lehet, ezzel kompenzálok. Na de az a baj, hogy ha valaminek nagyon örülök akkor is eszek, mondjuk korán sem annyit, mint amikor idegeskedem, mert akkor tényleg annyira teleeszem magam, hogy a hányinger kerülget.

Ez lenne az egyik problémám.

A másik, hogy lehet beteges, de tetszik egy híres ember és kb a megszállottja lettem. Minden nap megnézem neten képeket, videoit, közösségi oldalát. Ekkor mindig olyan jó érzés látni. Tudom, hogy hülyeség, de olyan mintha szerelmes lennék belé, pedig tudom hogy ez nem lehetséges, mert nem ismerem személyesen, nem tudom, hogy milyen lenne velem és nyilván, azokat a tulajdonságokat, amiket nem ismerek (pl. videóból) úgy képzelem el ahogy én szeretném és ebbe az egyvelegybe lehetek szerelemes, ami nem is létezik, de én mégis az adott hírességhez párosítom. Egyszerűen annyira megnyerő ez a személy a szememben, hogy szinte bármit feladnék érte. Ha azt látom, hogy a barátnőjével posztol képet, olyan, mintha a szívembe döfnénfek egy nagy kést, szinte fáj... Meg ha azt látom, hogy nevet egy videoban, vagy boldog egy képen én is boldog vagyok, meg ha a barátnőjével látom boldognak akkor egy részem fáj, de mégis boldog vagyok, hogy ő boldog, és magamat szidom, hogy miért kívánnék én rosszat nekik, amikor ők így boldogok, és akkor egy darabig jó is, mert belátom, hogy a képzetem csak egy álom, majd van valami rossz az életemben és rögtön visszatérek a tévképzeteimhez, hogy én igenis szeretem.

Már komolyan kezdek megőrülni... Egész nap ő jár a fejemben....

Nyílván ezek a problémák menekülések lehetnek a problémáim elől, de nem tudom őket elhagyni.

Valakinek lenne valami ötlete, hogy küzdjem le ezeket a rossz szokásokat?

2016. júl. 12. 17:45
 1/5 anonim válasza:

1. Problémàdra talàltam ezt: [link]

Bàr én azt ajànlom hogy tanuld meg az Agykontroll nevezetü technikàt, nagyon egyszerü és hatàsos.

2. Nekem is voltak hasonlo esetek, bàr màshogy, a lényege a menekülés volt. Ma màr nincs. Fogadd el a problémàidat és vàltoztass rajtuk. Nézz magadba, sétàlj a természetben, ne foglalkozz mindig a gondokkal.

Ezeket megprobàlhatod, ha messzebbre akarsz menni, vannak meditàciok és könyvek is (sok hasznos informàciokkal [legalàbbis szàmomomra azok voltak], amiröl sajnos manapsàg "normàlis" esetben nem tanul az ember).

2016. júl. 12. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Annyira sajnállak, majdnem, sőt, szinte ugyanez van velem is :( Aztán mégsem tudok rajta segíteni.

Annyi a lényeges, hogy hánytasd magad, az ne eglszséges. És ne is egyél annyit!! Nem szabad!

Az utóbbi problémád, amit említettél, azon talán nem lehet segíteni. Talán, egy idő után beleunsz, az imádatába, és akkor már nem lesz ilyened. De ahhoz szerintem sok idő kell.

Sok sikert! :)

2016. júl. 13. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a második problémáddal tudok azonosulni. Èn is így érzek. és még sok embert ismerek, akivel ugyanez van. Két éve szintén ugyanezt éreztem egy másik hírességgel, de az elmúlt, jött egy másik. Szóval szerintem elmúlik egyszer.
2016. júl. 16. 15:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is volt ilyen,teljesen ugyanez, mondjuk én nyilván nem pasikat néztem. Az életemből is mindig hiányzott valami.

Sajnos az a helyzet, hogy teszel bele annyi teljesítményt az életedbe, akár tanulás vagy munka amennyire pedig képes lennél és sokkal több lenne benned. Ezért generálódnak ezek a dolgok. Szintén valószínű ha kihívás vagy kihívások elé állítanád magad, akkor a végeredményektől függetlenül megszünnének ezek a dolgok, mert az agyad és az érzék szerveid ezekkell lennének elfoglalva. Ekkor már rég nem a sztárokon agyalnál.

2016. júl. 16. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:
elöbb úgy akartam irni, hogy NEM teszel bele annyit
2016. júl. 16. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!