Hogy alakult ki az, hogy ha egy közepes lány szexkapcsolatot keres, akkor egy pillanat találnia, de ha pasiról van szó (akár helyesebbről) akkor szinte reménytelen a helyzete?
Figyelt kérdés
Nem sírásról van szó, csupán kíváncsi vagyok, hogy mikor lettek kapósabbak," értékesebbek" a nők :)2013. máj. 27. 18:04
2/12 anonim válasza:
Azért értékesebbek, mert náluk van az összes pina.
4/12 anonim válasza:
Nem kapósabbak lettek, csak arányaiban kisebb belőlük a kínálat, hiszen kevesebb nő keres szexkapcsolatot, mint férfi.
5/12 A kérdező kommentje:
4# Talán ez lehet az oka.
2013. máj. 27. 18:06
6/12 anonim válasza:
Mindig is a nők voltak "kapósabbak", mert mi vagyunk a legszűkebb keresztmetszet.
Ha egy nő nem szexel akkor nem szexel kész.
Ha egy pasi nem szexel akkor eljön az armagedon.
Így aztán az van, hogy a pasit nem nehéz meggyőzni, hogy legyen szex, mert mindig szeretne szexelni.
Míg egy lány általában jól megvan szex nélkül, nem létszükséglet.
7/12 anonim válasza:
Úgy hogy a nők 90% -a frigid a maradék 10% meg gyorsan elkel.
8/12 anonim válasza:
Az élet márcsak ilyen. Sz*r. Igazságtalan. És unfair. Meg rideg és unalmas is.
9/12 anonim válasza:
Szerintem az is benne van, hogy sok fickónak nincs valódi önuralma ezen a téren vagy ha van, akkor másoknak nincs. Ha ők nem kínálkoznának fel olyan könnyen, akkor a lányoknak sem lenne akkora arca.
10/12 anonim válasza:
A 9-es vagyok. Ha szeretnéd látni, milyen az, amikor fordítva van, akkor írd be a keresőbe: Sliders-A szerelem istenei!
Nagyon jó kis epizód. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!