Mit tegyek, ha mindenki gyereknek néz?
28 vagyok, de nagyon fiatalos a kinézetem, megjelenésem. Vékony testalkat, kisfiús arc, magas hang: nem nézek ki többnek 18-20-nál.
Kezd nagyon idegesíteni. Nemcsak az, hogy a nők levegőnek néznek, ezt megszoktam. A baj inkább az, hogy szinte minden társadalmi szituációban az a benyomás, hogy én csak egy gyerek vagyok. Simán letegez mindenki, de nem a laza, fiatal felnőttek közötti tegezéssel, hanem azzal, amit a gyerekeknek tartogatnak. Nagyon idegesítő. Csinálhatok bármit, az első benyomásuk mindig ez.
Ironikus, hogy amúgy nagyon sikeres vagyok abban, amit csinálok. 1 millió felett keresek itthon, most indítok egy új céget. De persze ezerszer megkapom, hogy "biztos apuci pénze", és nekem kell (illetve kéne) bizonygatnom, hogy nem, apám nem gazdag ember.
Hogyan lehet változtatni ezen? Hogy tehetnék más első benyomást az emberekre, hogy így 30-hoz közeledvén ne nézzenek egy gyereknek? A szakállam nem nagyon nő, sajnos. Ez kiesik.
Te teljesen retardált vagy? Ne mondtam, hogy nyomi vagyok. Ha a te idióta értelmezésedben valaki ennyitől nyomi lesz, akkor őszintén sajnálom a környezetedet.
Egyrészt a kérdés az általános társadalmi kapcsolatokra vonatkozik, azért tettem fel az emberek kategóriában, nem a párkapcsolatokban. Másrészt meg nőket írtam. Nőket, nem lányokat. Nincs problémám azzal, hogy az utóbbiakat felszedjem, köszi.
Projektáld másra a saját nyomorodat, veszteske.
En 33eves lany vagyok es engem is gyereknek neznek.Persze elegge felenk is vagyok es nem szeretek sokat beszelni.
De bosszanto!mert sokszor hulyenek neznek,mint ha gyerek volnek
4-es vagyok.
Amugy nekem bejonnek a hasonlo beallitottsagu fiuk.
Megtalalod as igazit nyugi. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!