Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vásárolnál olyan cégtől,...

Vásárolnál olyan cégtől, amiről megtudnád, hogy a dolgozókat nem jelentik be, vagy a túlórapénzt csak feketén kapják?

Figyelt kérdés
2017. nov. 29. 19:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Kb a legtöbb kínai üzletben ez megy. Ne akadj nagyon ki rajta mert gyakoribb jelenség mint hinnéd. Es a kíbai termékeket mindenhol veszik.
2017. nov. 29. 20:25
 12/19 anonim ***** válasza:
15%

Úgy bírom amikor az embereknek kikérik a véleményét de nem tartják tiszteletben és mindenki csak lepontozza..Akkor tessék, hogy nyugodtan tudjatok aludni:

Mielőtt bemegyek egy pékségbe előtte leellenőriztetem őket a NAV-al hogy minden rendben van-e, hogy nyugodt szívvel megvegyek egy kiló szeletelt kenyeret.

2017. nov. 29. 20:26
 13/19 anonim ***** válasza:
52%
Azt hiszem, igen. Attól, hogy én nem veszem meg a terméküket, még nem fogják bejelenteni a dolgozóikat, stb.
2017. nov. 29. 20:52
 14/19 anonim ***** válasza:
34%
#4 es ,jó szánalmas vagy.
2017. nov. 29. 21:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha szükségem van rá akkor emgvenném... ezen az alapon semmit se elhetne venni, mert ki tudja hogy ki vagy miylen pénzért készítette.
2017. nov. 30. 02:51
 16/19 anonim ***** válasza:

igen, még olyantól is aki ingyen foglalkoztat gyerekeket akár

nem az én feladatom megoldani a világ problémáit, vagy az éhezést

a dolgozók megkapják a fizetésüket, hogy élhessenek, ha nem vásárolna senki ilyen cégtől, akkor mi lenne a dolgozókkal? hülyeség ezeken gondolkodni, hogy "na most ha nem vásárolok, akkor biztos bejelentik a dolgozókat" miből? :D

ha kell valami és jó áron kínálják megveszem

azért nem rabszolga munkáról van szó

2017. nov. 30. 07:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Valaki mesélje már el nekem, hogy miért jó az neked, ha a teljes fizetéseddel be vagy jelentve? Jobb orvosi ellátást kapsz, mintha csak 4órában lennél bejelentve? Lesz nyugdíjad? A korfáról hallottál már? Tudod mit jelent a felosztó-kirovó nyugdíjrendszer? Az a baj, hogy az emberek 90%a nem is érti hogyan működik a rendszer, csak ezt a bejelentést tudja mantrázni. Ha be vagy jelentve a teljes fizetéseddel, akkor te vagy a legnagyobb lúzer, talicskában tolod a pénzt a mindenkori vezetőinknek, hogy azok ellophassák/elkölthessék a hobbijaikra/családtagjaikra/haverjaikra. És ezért te soha, semmit nem fogsz cserébe kapni.
2017. nov. 30. 07:47
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha a terméket hasonló áron nem tudom máshol megvenni, akkor igen. Én is pénzből élek. Ha hasonló áron, picivel drágábban meg tudom venni máshol, akkor ott venném.
2017. nov. 30. 09:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Valószínű így náluk olcsóbb, szóval gondolom igen.
2017. nov. 30. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!