Ha a pénz és az ár nem számítana, te hol vásárolnál: kisboltban vagy nagyáruházban (pl. Tesco, Auchan)? És miért?
Nekem tényleg nem számít az ár. Sajtot, tojást helyi bio termelőktől veszek. Egyéb állati terméket nem fogyasztok, így az alternatívákat pl. Növényi tejszín+tej+joghurt vegán online áruházból rendelem vagy megveszem az alapanyagokat és magam jészítem. Bio gyümölcsöt, zöldséget a biopiacon ill a kertből:)
Barna rizst, quinoát, kuszkuszt, chiát egy erre szakosodott online áruházból.
Teljes kiőrlésű tésztát, lisztet, nagyáruházból
Én kisboltban vásárolok, úgy hogy igenis számít az ár. :)
Egyáltalán nincs igazuk azoknak, akik azt mondják, hogy a hipemarketben/diszkontban nagyobb a választék. Nem igaz, mindig a szaküzletben nagyobb a választék.
Meló előtt vagy meló után beugrok valamelyik kisboltba, szaküzletbe vagy a piacra, és föltankolok abból, amiből érdemes, a kisboltokban is vannak mindig akciók. Szeretek vásárolgatni, de nem szeretek a vásárlásból külön programot csinálni. Jobb a heti bevásárlást elintézni apránként, a napi rutinnal.
Én zöldséget, gyümölcsöt, tejterméket a piacon szoktam. Húst a hentesnél.
Mosó- tisztító-tisztálkodószereket általában a DM-ben.
A maradékot, pedig attól függ, hogy mik kellenek, de főleg a sparba szoktam bemenni.
A közelemben csak Coop van, na oda soha nem megyek.
Az ár akkor is számít, ha felvet a pénz, de ha valami csak hipermarketben van (ez gyakori), akkor ott veszem, nyilván.
Nálam a Lidl-Tesco páros a befutó, de hogy Tesco vagy Auchan, az majdnem mindegy, csak a Tesco van elérhetőbb helyen.
Plusz a magjaimat online veszem vagy zöldségesnél, a boltokban még a mák is igen drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!