Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vásárolnál e egy 23 eves...

Vásárolnál e egy 23 eves fiugyereknek egy X5 ös BMW terepjáròt?

Figyelt kérdés

Testverem 23 eves es kitalalta hogy vesz egy X5 ös BMW -t szerintem semmi szuksege ra.

De uvolt ha ezt merem neki mondani.

2015. jan. 25. 19:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ő dolga hogy mit vesz, ha valóban van rá pénze és tetszik neki a kocsi akkor vegye.
2015. jan. 25. 19:31
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

Ha van rá pénze vegye csak meg nyugodtan..

Nem azért kell venni valamit mert szükség van rá.. ha nincs szüksége rá, tetszik neki, olyan kocsi kell neki akkor vegye meg.. egyszer él az ember! én sem azért veszek ezt azt mert szükség van rá, hanem mert jó és tetszik.

2015. jan. 25. 19:33
 3/17 A kérdező kommentje:
Penze az nincs ra.
2015. jan. 25. 19:34
 4/17 A kérdező kommentje:
23 eves meg gyerek szerintem eleg lenne neki egy OPEL ASTRA.
2015. jan. 25. 19:35
 5/17 A kérdező kommentje:

Ha ezt merem mondani uvolt mint az alat hogy neki kell az X5.

Holrdja haza az ujsagokat es nekem meg anyamnak mutogatja meg hogy menjek el vele nezzem meg szaladgaljak a bankba hol kap hitelt.

2015. jan. 25. 19:38
 6/17 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok.

Szerintem meg mindegy milyen kocsija van, ha ésszel vezet.

Az már más kérdés, hogy honnan szedné össze rá a pénzt.

2015. jan. 25. 19:38
 7/17 A kérdező kommentje:
23 eves meg gyerek minek neki X5 BMW mikor kopasz a segge?
2015. jan. 25. 19:39
 8/17 anonim ***** válasza:

A szüleidnek kellene helyretenni és ha üvölt hogy neki bmw kell ,akkor szépen kitenni a szűrét az ajtó elé...De hát mindenki úgy neveli és baxxa el a kölkét ahogy akarja.

Amúgy meg ha megkapná első hónapban totálra törné és ha életben marad tovább üvöltene hogy vegyenek neki másikat.

2015. jan. 25. 19:45
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem lehet vele beszelni uvolt ha azt merem mondani hogy nem.
2015. jan. 25. 19:52
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha összeszedi rá a pénzt (ami nem valószínű), akkor vegye csak meg magának, és fizesse a benzint, az adót, a biztosítást, a szervizt, meg még a hitelt is. Majd megbánja. Csak ne hagyjátok, hogy a család többi tagjából próbálja kiszedni a pénzt.
2015. jan. 25. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!