Igazából tök mindegy már. Talán a Witcher-en kívül mindennel.
2014. okt. 18. 18:05
2/14 anonim válasza:
fifa,minden mértékben ha olyan típus.
2014. okt. 18. 18:08
3/14 anonim válasza:
Ha konkrétan videójátékról van szó, akkor legyen vagy platformer vagy sport vagy szimulátor vagy rts. Ne legyen túl erőszakos.
2014. okt. 18. 18:20
4/14 anonim válasza:
hát igazából annyi a lényeg hogy nézd meg hogy mit ajánl, van 12+ os játék azzal simán, bár a legtöbb szülő leszarja és 13 évesen kurv4kat vernek gta ban :D de igazából a net veszélyesebb mint az iylen játékok, de úgy is azzal fog játszani amivel a haverok, általában iylen sz4r metin 2, meg minecraft
2014. okt. 18. 18:40
5/14 anonim válasza:
Tehát a Witcher-en kívül minden?? Szóval ilyen alapon egy belezős horror is teljesen rendben van mi? :D
Amúgy ez emberfüggő is, pl. annyi idősen én is játszottam elég véres meg alapból nem gyereknek való játékokkal, mégsem valóságnak éltem meg... nem lettem se szadista, se tömeggyilkos...
2014. okt. 18. 18:59
6/14 Saavedro válasza:
Sims 3, fullosan
Shift 2: Unleashed
Need For Speed Hot Pursuit
Need For Speed Most Wanted (2005)
Need For Speed Carbon
Need For Speed Most Wanted (2012)
The Cave
Rayman Origins
Remember Me
Harry Potter & the Order of Phoenix
Tomb Raider Legend
Tomb Raider Anniversary
Tomb Raider Underworld
Plants VS Zombies
Peggle
Peggle Nights
Neighbours from Hell
Neighbours From Hell 2 - On Vacation
Tony Hawk Pro Skater HD
Heroes of Might & Magic IV
Heroes of Might & Magic V
Spore
Flatout 2
Jóféle játékok.
2014. okt. 18. 19:15
7/14 ZsoltyD válasza:
Én 13 évesen már GTA IV-el, San Andreas-al, Vice City-vel, Crysis-al, AC Brotherhood-al, Mass Effect-el, Modern Warfare-al, Mafia II-vel stb... játszottam. Nyugodtan játszhat azzal amivel akar.
2014. okt. 19. 11:13
8/14 anonim válasza:
jó de attól h te ilyennekkel csapattad 13 évesen attól nem biztos hogy ez így rendben van, nem ismerünk, és ezek bizony formálják a személyiséget
2014. okt. 19. 11:58
9/14 ZsoltyD válasza:
De én ismerem magamat. Semmi baja nem lesz attól hogy ilyenekkel játszik, nekem sem lett semmi bajom.
2014. okt. 19. 14:39
10/14 anonim válasza:
Attól mert neked nem lett, másnak még lehet... Nem mindenkinek ugyanolyan a lelki világa, vagy bárminek is nevezzük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!