Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vásárolnál e egy 23 eves...

Vásárolnál e egy 23 eves fiugyereknek egy X5 ös BMW terepjáròt?

Figyelt kérdés

Testverem 23 eves es kitalalta hogy vesz egy X5 ös BMW -t szerintem semmi szuksege ra.

De uvolt ha ezt merem neki mondani.

2015. jan. 25. 19:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Azt jobb ha mondod a tesódnak,hogy nem csak a kocsi ára a magas,hanem a fenntartása is sok.Nem mellesleg ha vmi gondja van a gatyáját rá fizeti a szerelésre stb.

Egyik ismerősöm BMW,Audi,Merci szóval ilyen márkásabb autókkal foglalkozik,szerelő műhelye van.Illetve neki is van X5-öse. Aki nem keres kimagaslóan az szerintem ne vegyen ilyen autót!! Ehhez azért kell némi fedezet.

Egy jó autó miatt meg szerintem nem éri meg hitelt felvenni.

2015. jan. 25. 19:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Üvöltsön...de kezesnek soha ne menj és családtagot is beszélj le róla. Ha így is kap hitelt akkor ő dolga, bár kétlem hogy 23 évesen olyan állása lenne amire kapna bármit is.
2015. jan. 25. 19:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem drága autóra, hanem elmegyógyintézeti kezelésre van szüksége!

#2/12-nek! Az ilyen fejletlen "emberek" miatt van elszennyezve a környezet, mint Te/Ti vagytok!!

Fogalmatok nincs az élet értelméről!!!

2015. jan. 25. 20:02
 14/17 A kérdező kommentje:

En is mondtam neki hogy vegyen egy hasznalhato autot raadasul festő valami olyat amibe tudja vinni a cuccait de nem lehet vele beszelni csak hozza az ujsagokat szaladgal a bankokba meg az autokereskedesekbe.

De mar lassan egy eve ezt csinalja.

2015. jan. 25. 20:08
 15/17 anonim ***** válasza:

13-as válaszolónak szól, a 2-estől.

Mit ítélkezel mikor nem is ismersz?

Honnan tudod, hogy nem tudom mi az élet értelme?

Fiatalon lehet többet elértem már mint te, na de ebbe ne menjünk bele, jobban jársz szerintem.

2015. jan. 25. 20:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Az élet majd bebizonyítja, hogy megérdemelte-e vagy sem...
2015. jan. 26. 06:20
 17/17 A kérdező kommentje:

A Joisten fogja neki bebizonyitani azt kapja amit erdemel.

Kopasz segge marad nem BMW!!!

2015. jan. 26. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!