Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 8-9 éves fiúgyereknek első...

8-9 éves fiúgyereknek első könyvek mit tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Mivel még nem olvas magától, szeretném ha megszeretné az olvasást. Olyan könyvet szeretnék neki ajándékozni, ami nagyon ütős, olvasmányos, gyorsan lehet vele haladni és nagy élmény lenne, amit nehéz letenni. Mit tudtok ajánlani első könyvnek, hogy megszeresse az olvasást?

2014. júl. 22. 20:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mi érdekli a kisfiút?

Pl: autók?

dinoszauruszok?

katonák??

Ami érdekli abban a témában keres neki könyvet.

Pl: ezek a könyvek nagyon jók, és gyerekek igényeihez van írva.

[link]

2014. júl. 22. 20:21
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Tüskevár, Egri csillagok,
2014. júl. 22. 20:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Ezektől a kötelező olvasmányoktól nem szereti meg senki az olvasást. Ilyeneket ne írjatok.
2014. júl. 22. 20:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Tom Sawyer kalandjai, Kis Nicholas
2014. júl. 22. 20:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Harry Potter :) Én lány vagyok, de a fiú unokatesómmal együtt kezdtük el olvasni kb 10-11 évesen. Előtte soha nem olvastam és most 22 évesen is a kedvenc elfoglaltságaim közé tartozik, és még mindig a Harry Potter az örök kedvenc :)
2014. júl. 22. 21:14
 6/11 anonim ***** válasza:

[link]

10-11 évesen olvastam és rengeteget nevettem olvasás közben,csak erre emlékszem.lehet,hogy van benne szomorú rész is,ezt nem tudom felidézni.

2014. júl. 22. 21:25
 7/11 moncsi.81 ***** válasza:
Csodakunyhó sorozatok! A legtöbb könyvesboltban van, az enyém szereti. Minden részben utazik kèt gyerek egy kunyhóban. Fantàziadús, pont nekik való. Írd be a keresőbe mert most nem tudom ki az ìró.
2014. júl. 22. 22:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Rumini.
2014. júl. 22. 23:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Egy ropi naplója.

Az én fiam 10 éves, a kötelezőt is nehezen olvasta. Itt ajánlották nekem ezt a sorozatot. És olvas a gyerek, közben fel fel nevet...

2014. júl. 23. 20:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Nagyon vicces könyvek:

Geronimo Stilton sorozat (színes, jól olvasható, gyorsan haladós, tele rajzokkal)

Rosszcsont Peti sorozat (mókás)

Garfield képregény, könyv (rövid storyk, sok kép)

2014. szept. 15. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!