Hány forint értékben vásárolnál oviskorú születésnapi zsúrra, ha egész család (anya, apa, esetleg tesó) meghívott?
Mi ilyenkor elmegyunk a gyerkoccel es O valaszt ah kis baratnak ajandekot. Az ara valtozo :)
De olyan 15-20 euro. Meg ha van ah csaladban masik kisgyerek neki/nekik is egy kis aprosag.
Igaz, a fiam egyedül ment, de mi is együtt mentünk el ajándekot venni. A fiam rámutatott egy játékra, 3500Ft körül volt a játék, meg szeretett volna egy csokit is venni, így a csoki, ajándék szatyor és egy üdvözlő lap, amibe ő rajzolt, én pedig beleírtam, hogy sok szeretettel Xy-tól, X. szülinapodra. És a dátumot.(Anyuka elolvasta neki, és eltette emlékbe. )
Így 4-5 ezer Ft közé esett. De ő az egyik legjobb ovis barátja és mi is jó viszonyban vagyunk a szülőkkel. Egyébként max. 3000Ft-ot szánnék.
Remélem segítettem. :)
Egy ovis zsur nem lakodalom. Attol, hogy 5 en mentek, nehogy arra szamits, hogy tobb fogasos lakoma lesz.
Ovis zsur : chips, torta , udito.
Ha rokoni szuletesnap az megint mas. De gondolom csak tudid mire szamithatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!