Titeket mi motiválna arra hogy változtassatok az életmódotokon?
Sport==> Lányok, és egyben az, hogy magamnak is megfeleljek, azaz javuljon az önbizalmam, ami az egész életemre kedvező hatással lesz.
Ha nem szeretsz eljárni, találd meg a módját ahogy rá tudod venni magad. Én például vettem két egykezes súlyzót, ugrókötelet és otthon csináltam. Eleinte elég heti 5*30-40 perc. 2 hónap alatt már látható volt a változás. Ennek eredményeképpen volt merszem és motivációm eljárni később edzőterembe is.
mi motiválna? Gondolom,ha valami súlyos betegségem lenne amit az életmódom okoz.
Amúgy életmódot akarok változtatni csak lusta vagyok.Most elhatároztam,hogy holnap váltok kondi bérletet,remélem így lesz. Próbálok kevesebb édességet enni,ma alig ettem ez azért nagy szó. Elhízott nem vagyok sőt mindenki azt mondja milyen csinos és tudom,hogy ja ruhában elég csinos vagyok,de amikor leöltözöm akkor bizony látom,hogy hájas és nem olyan szép feszes stb mint amilyet szeretnék látni. Meg nagyon lusta lettem egy kis séta és halálomon vagyok. Úgyhogy rámfér a mozgás ,spor,egészséges táplálkozás. Azután a többi fejben,tanulás ,munka stb. De nagyon nehéz és kezdek rájönni,hogy ezzel nem csak én vagyok így hanem kb mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!