Titeket mi motiválna arra hogy változtassatok az életmódotokon?
Akarat elhatarozas. Amugy meg minden hidd el szokas kerdese. Ha soha nem sprotoltal rendeszeresen, akkor nehez lesz raszokni. De ha egyszer raszoksz, akkor menni fog. Mert ebben az eletben minden de minden szokas kerdese, es a lustasagot meg a teve illetve komputer elotti uldogelest konnyebb megszokni.
Egyebkent azt hogy sportoltal korabban es nem volt eredmenye, sem a kozerzeted nem javult, azt nehezen hiszem. Vagy ha igen, akkor valoszinu nem csinaltad eleg rendszeresen, vagy eleg ideig. Heti egy alkalom semmit nem er, heti ketto csak a szinten tartashoz eleg, heti harom kell hogy lasd az eredemenyet, es melle az sem mindegy hogy mit eszel.
Biztos vagyok benne, hogy ha elhatarozod es kovetkezetesen tartod magad hozza, meg lesz az eredmenye.
Én is így vagyok ezzel, csak nekem meg az elhízottság miatt kellene sportolnom. Számomra egy futópartner tudna motivációt adni, így ha pesti vagy, keress fel!
25f
A barátom viccesen megjegyezte hogy nagyobb hasam van, mint neki.
Nem vagyunk túlsúlyosak, csak pont úgy ahogyan te lusták vagyunk, meló mellett nincs kedvünk edzeni.
Viszont az ominózus eset óta felülésezek. Indulásnak nem rossz.
Ha ket harom honap utan abbahagyod, akkor hogy varsz komolyabb eredmenyt? Foleg ha csak heti ket alkalommal cisnaltad. Uszas meg a suliban? De hat annak harom eve volt, nem?
Ha nagy ido kozokkel csinalod es nem rendszeresen es sokaig, akkor nem lesz lathato eredmeny.
Engem az motivált arra, hogy elkezdjek úszni, hogy van egy enyhe gerincferdülésem. Úgy tervezem, hogy heti 3 alkalommal csinálom majd. Szóval ja.. Elhatározás kérdése. Nehéz elkezdeni, -főleg egy olyan lusta embernek, mint én :D-, de megéri.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!