Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, nektek kérte a csávótok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nektek kérte a csávótok, hogy változtassatok a külsőtökön? Ruha, haj, smink stb?

Figyelt kérdés
És ha igen,akkor megtettétek?
2017. aug. 1. 18:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

Nem kért ilyet soha...

Inkább, annyit kért, hogy vegyem le minél hamarabb őket, mert takarják a lényeget!

Örömmel teljesítettem a kérését!

2017. aug. 1. 18:43
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Inkább használjuk a barátom, kedvesem vagy a párom kifejezést. :)

Egyébként nem kért ilyet soha, de ha én magam nem akarnám azt a változást, nem is tenném meg. Aki szeret, az önmagadért szeret, bármekkora közhely is legyen.

21/L

2017. aug. 1. 18:48
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

A ruháimat ki szokta választani néha, legalábbis megjegyzi hogyha ne abba induljak el mert ő azokat szereti amik mutatják az alakom és nem "zsákruhák". Mivel homokóra alkatom van szerinte nem kéne elrejtenem olyan ruhákban amiket a fiúsabb alak elrejtésére terveztek.

Sminkben pedig mivel szép a szemem azt mondja inkább a a szemem legyen kiemelve ne pedig a számra tegyek feltűnő színeket mert akkor eltereli a figyelmet a lényegről.

Hajam göndör, szóval mindig kiengedve kell hordjam mert úgy a legszebb. Ha összefogom akkor azt mondja eltüntetem. Szerencsére nyáron a hőség miatt hagyni szokta hogy valamit kezdjek is vele.

Nem nagyképűségből írtam amit, csak úgy sem akarom beállítani hogy nekem aztán biztos szar dolgom van mert "beleszól". :D

2017. aug. 1. 18:52
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem. De csávóm sincsen... :"DD az valami bőrbetegség, ami menekül a férfiak elol? :D
2017. aug. 1. 19:00
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Néha kéri hogy hordjak kevesebb feketét. Amikor olyan kedvem van, hallgatok rá, de nem mindig.

Azt is megígértem neki hogy egyszer lesz még hosszú vörös hajam (most barna, rövid), mint amikor megismertem. Szereti a piros körömlakkot, nem kéri hogy hordjam, de mivel neki akarok tetszeni, hordom magamtól. Ezek olyan dolgok amit amúgy is szeretek, és tőle függetlenül is megcsinálnék, csak így ő a "motiváció".

Néha szokott segíteni fehérneműt, vagy ruhát választani, de az nem ilyen beleszólós jellegű, inkább egy közös játék, aminek általában az a vége, hogy egy kis próbálgatás után az összes lehetséges opció lekerül rólam, és nekiállunk szeretkezni.

Ezen kívül nem akar megváltoztatni.

19L

2017. aug. 1. 19:12
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Volt egy, aki konkrétan az egész ruhatáramat le akarta cseréltetni, megmondani,mi áll jól nekem,stb. Amilyen stílusban tette,lapát lett a veszte.
2017. aug. 1. 19:45
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Nem, a BARÁTOM nem kért ilyet. De hát ha változtatni akar, akkor nem jönnék be neki ahogy vagyok, tehát kínjában ismerkedett velem. Vagy pedig csak a belső miatt, a külsővel meg baja van, amitől rossz érzésem lenne és folyton mindenkire féltékeny lennék. Sehogy sem jó ez.
2017. aug. 1. 20:02
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem értem miért baj, ha csávot írok 😂
2017. aug. 2. 06:47
 9/12 Sunshinedoll ***** válasza:
80%

Nem igazán. Egyszer randiztam valakivel, ő azt mondta, hordhatnék többször magassarkút, pedig a pasi így is kisebb volt nálam.

Az előző pasim meg hozzá volt szokva az ilyen szűk nadrágot hordó, fenéket kidobó, leggingsben élő, (szerintem) kicsit közönségesebb stílusú lányokhoz, és nehezményezte, hogy én nem hordok ilyeneket :D

Meg rám szólt, hogy ne azt a pizsamámat hordjam már, mert nem nézek ki benne jól, mondom b-zmeg, itthon vagyok, pizsamában pihenek, nem a kifutón enyelgek, mi a f-szban legyek, kisestélyiben?

Szóval én nagy ívben tojtam ezekre, mert nyilván azt hordom, amiben jól érzem magam. Nem fogok otthon leggingsben lenni, csak hogy ő láthassa a s-ggem, ha a pizsama sokkal kényelmesebb nekem.

Én se pofáztam sose bele abba, mit hordanak a pasijaim, pedig egyiknek se volt szuper stílusa.

2017. aug. 2. 09:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Párom az alábbiak miatt szólt (nem kifejezetten kérte, szerencsére volt hozzá elég értelmes):

- nem tetszett neki az egyik táskám (annyira nem voltam oda érte én sem, szóval eladtam)

- nem tetszett neki, amikor levágattam rövidebbre a hajam, meg később a már visszanövesztett hajamnál a frufrum (megmondtam, hogy nekem most ez tetszik, és ennyi... amúgy meg csak annyi volt a baja, hogy jaj, hát hosszabb hajjal, frufru nélkül ismert meg, és izé... azóta teljesen megszokta mind a kettőt, és furcsállta, amikor elkezdtem visszanöveszteni a frufrut :D).

- van pár rúzsom, ami neki túl harsány (nem temetésre stb. vettem volna fel őket... mondtam, hogy nekem így tetszik és ennyi)

- mondta, hogy neki a bogyós színű meg a pinkes és a lilás körömlakkok tetszenek leginkább (azóta picit többet hordok ilyet, de nem mindig)

2017. aug. 2. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!