Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szeretném sminkelni magam, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném sminkelni magam, de a párom nem engedi. Ilyenkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nekem tetszik ha van rajtam szemceruza meg szempillaspirál, esetleg kis szájfény. Nem kenem agyon az arcom, mert nincs rá szükségem szerencsére, de úgy érzem, ha egyszer kétszer megengedem magamnak a szempilla spirált, vagy szájfényt/ szemceruzát, azzal sokkal vidámabb az arcom. De a párom mindig lehurrog, hogy "mi van? mész valahova? minek kented ki magad?" "kihez mész?" pedig csak magamnak akarok tetszeni.

2017. ápr. 10. 19:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Betegesen féltékeny a párod, nem a smink a probléma.
2017. ápr. 10. 19:25
 2/14 anonim ***** válasza:
98%
Ne érdekeljen mit mond. Ha magadnak így tetszel, akkor csináld. Nehogy már ő döntse el, használhatsz-e sminket magadon, vagy sem...
2017. ápr. 10. 19:29
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Menekülj! Így kezdődnek a bántalmazó kapcsolatok!
2017. ápr. 10. 19:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A párod lelki terrorban tart. Nagyon gyorsan szakíts vele. Tudja hogy alapvetően is vonzó vagy, sminkel meg méginkább és ha netalán megismerkedsz valaki mással, hamar rájössz hogy találsz nála jobbat is.
2017. ápr. 10. 20:23
 5/14 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Sminkeld ki magad :D

Nem bántásból, de a pasid hatalmas tapló bunkó parasztnak tűnik.

2017. ápr. 10. 20:31
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Köze nincs hozzá!
2017. ápr. 10. 20:56
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Jézus, tudod mikor hagynám, hogy valaki így beszéljen velem. Sürgősen szabadulj meg tőle! És hagyd a "jajj de hát úgy szeretem" dumát. Most még csak a smink a gond, legközelebb már a barátaid nem tetszenek majd neki, aztán a családod, se perc alatt bezárva találod magad, kiszolgáltatva egy agresszív baromnak.

Tudom, hogy ez most még nem tűnik súlyosnak, de sajnos a bántalmazó kapcsolatok így kezdődnek. Az önbizalmad leépítése az első lépés!

2017. ápr. 10. 20:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Dobd a francba!
2017. ápr. 10. 21:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

ha jót akarsz magadnak akkor keresel egy másik pasit

de addig is ne foglalkozz vele hogy mit mond

2017. ápr. 10. 21:50
 10/14 anonim ***** válasza:
66%

Otthonra sztem is totál felesleges kikenned magad :) de ettol fuggetlenul a pasid eleg gaz, hogy rogton azt feltetelezi, hogy masnak akarsz tetszeni...

30/F

2017. ápr. 11. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!