Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal 4 éve vagyunk eggyütt és tudom, hogy szeret látom h megtesz mindent azért hogy jo legyen nekünk. Mindig arra törekszik h megfeleljen. De! Mit tegyek ilyenkor?
Kerdezd meg a not, h mikor volt pontosan meg hol. Irja le, h nez ki a baratod levetkozve. Meg mit csinalt. Reszletekbe menj bele es tudni fogod, ha csak bloffolt es csak szet akar ugrasztani. Mutassa meg, h az aznapi talit, hol beszeltek le: uzi vagy telefonhivasokat. Mutassa meg az uziket meg telhivasokat a baratodtol.
Szerintem pont sz tortent, h visszautasitotta a baratod, kiakadt a csaj es osdze akar ugrasztani. Ugyanis nem szoktak ilyesmit irni az emberek . Ebbol az uzibol a csalodottsag arad.
N
Az összeugrasztós elméletre annyit, hogy ha páromnak írna ilyet valaki, sose tudnám meg, mert az ő leveleit nem olvasgatom.
Gondolom a másik csaj sem a konkurenciának címezte a levelet, hanem a pasinak. Ha csak lebuktatni/összeugrasztani akarta volna őket, akkor a nőnek így egyből.
Szóval nekem az az érzésem, hogy a párod megcsal, kedves kérdező. Arra mérget vehetsz, hogy ilyenkor minden pasi vehemensen tagad, egy nem vallotta még be, hogy mi történt.
Nem szép dolog biztos, de voltam ilyesmi megcsalós helyzetben. De soha senki nő nem írt ilyet.
HA igaz is volna:
1 Tök fölösleges, nincs benne semmi információ, mert a pasi tudja, ugye!
2 Soha nem úgy fogalmazná hogy vele csalt meg téged, azt írná, hogy "nem is szeretheted annyira, ha velem szeretkezel" - ő állna a központban nem te
3 Tud róla, hogy nagyon szeret az embered.
lehet hogy tudja, hogy nem rejtegetitek az üzenetek, és abban bízott, hogy te olvasod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!