Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szeretném sminkelni magam, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném sminkelni magam, de a párom nem engedi. Ilyenkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nekem tetszik ha van rajtam szemceruza meg szempillaspirál, esetleg kis szájfény. Nem kenem agyon az arcom, mert nincs rá szükségem szerencsére, de úgy érzem, ha egyszer kétszer megengedem magamnak a szempilla spirált, vagy szájfényt/ szemceruzát, azzal sokkal vidámabb az arcom. De a párom mindig lehurrog, hogy "mi van? mész valahova? minek kented ki magad?" "kihez mész?" pedig csak magamnak akarok tetszeni.

2017. ápr. 10. 19:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan így kezdődnek a bántalmazó kapcsolatok. Sokan nem veszik észre a figyelmeztető jeleket, és odáig jutnak, hogy a végén már a pofonokat is eltűrik (ez lesz a szakdolgozati temám amúgy, hogy hogyan jut el egy nő odáig, hogy eltűri a verést).

A te pasid ezzel tankönyvi példa.

2017. ápr. 11. 11:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nem engedi? Parancsol ő neked?

Nem akarok bunkó lenni, de ha az én pasim próbálna parancsolgatni nekem, és tiltana dolgokat, amiket én szeretnék, már csak múlt időben beszélnék róla.

2017. ápr. 11. 17:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Aha. Nekem is így kezdődött az exemmel. Nem véletlenül ex. Kezdte ugyanezzel,hogy minek sminkelek,kinek akarok tetszeni. Aztán,hogy ne vegyek fel szoknyát. (Nem mini szoknyáról van szó) Ha a suli végeztével fél órával később mentem haza,mert lekéstem a buszt,vagy késett a busz,hisztizett,hogy biztos valakivel voltam stb. Akkor is hatalmas veszekedést generált,amikor egyszer elmentem ANYUKÀMMAL a BOLTBA!! mert,hogy nem szóltam neki. A végére annyira eldurvult a helyzet,hogy meg is ütött. Ne hagyd magad,mert a "fejedre nő"
2017. ápr. 11. 20:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Menekülj!!!!!!! Később meg az lesz hogy pl hazajössz este , késel pár percet, a pasid meg lekever majd egyet,mert azt hitte hogy mással voltál együtt, holott nem is igaz.
2017. ápr. 12. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!