Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha sokat dolgozok és gyüjtöget...

Ha sokat dolgozok és gyüjtögetek, öreg koromra lehetek milliomos?

Figyelt kérdés
de akkor meg már mi értelme?
2017. aug. 28. 08:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

ma 09:08

Informatikusoknak lába előtt hever a világ.

2017. aug. 28. 09:14
 12/22 A kérdező kommentje:
elöző választ a ma 09:08-nak szántam
2017. aug. 28. 09:15
 13/22 anonim ***** válasza:

#12:

mindenből szakember hiány van

ismerősöm villanyszerelő és szó szerint el van havazva munkával

de még egy idősebb pár nálunk virágokat kezdett árulni, ha látnád mennyit keresnek vele, mindig áll a sor, pedig sima csokrokkal kezdték, meg pár cserepessel

ma meg már virágföld, tápanyagok meg hasonlók is ott vannak + nem olcsó a placc amit kialakítottak

tuti rengeteg pénz folyik be ott

simán ki lehet fogni 1-1 jó lehetőséget, ha figyelmes vagy és megoldod a feladatokat szükség esetén!

de akármilyen szakember kb ki tud fogni egy jó ajánlatot, főleg Pesten

van egy nő ismerősöm aki évekig keresett festőt aki a lányának a szobájába disney figurákat fest, azóta a lány kinőtte ezeket, de mai napig nem vállalta el senki, pedig elég sok embert felkért erre a feladatra, csak nem merték elvállalni

2017. aug. 28. 09:26
 14/22 anonim ***** válasza:

ja és szakma nélkül el lehet menni takarítani vagy vendéglátásban dolgozni, nem is fizetnek rosszul mégis sokan inkább felmondanak, mert "nem tetszik nekik a munka"

persze csinálja mindenki amit szeretne, de van amikor valaki felmond és hónapokig "nem talál munkát"

szóval ha valaki dolgozni akar és keresni, akkor tanulnia kell vagy ki kell használnia a tehetségét, ez Pesten nem valami nehéz feladat, meg a mai internetes világban főleg nem nehéz tanulni

2017. aug. 28. 09:30
 15/22 anonim válasza:
hamarabb is lehetsz,ha meg van hozzá a tehetséged,kitartásod,és egy kis szerencse se árt.Csak meg kell ragadni a lehetőséget.
2017. aug. 28. 09:48
 16/22 anonim ***** válasza:

1. Szerintem igen, csak jónak kell lenned a szakmádban, és annak a szakmának keresettnek kell lennie.

2. Ha bevezetik az eurót, akkor valószínűleg nem, mert abból összeszedni milliókat nem ugyanaz. De ha marad a forint és jó ütemben romlik, akkor könnyebb a cél elérése :-)

3. Akkor van értelme, ha van egy olyan mentalitásod hozzá, hogy márpedig mostantól nyugdíjas leszel, és békésen élvezed a hátralévő éveidet, támogatod a gyerekeidet (ha vannak-lesznek), elutazgatsz a bakancslistádon lévő helyekre és hasonlók. Ha botrázós, orrod alatt morgolódós, ha esik az a baj ha süt a nap az a baj típusú vénség leszel, akkor teljesen mindegy, mennyid áll a bankban, úgyis képtelen leszel élvezni az életet.

2017. aug. 28. 11:52
 17/22 anonim ***** válasza:
#16. válaszadó vagyok: egyébként ha kifejezetten valakinek akarsz válaszolni, aki itt írt Neked, akkor a válasz sorszámát szokás odaírni megszólításképpen :-)
2017. aug. 28. 11:53
 18/22 A kérdező kommentje:

# 16

gyereket nem szeretnék,csak magamra szeretnék költeni,ha másra költök akkor az ő életét teszem boldoggá,mig az én életem folyamatosan boldogtalan

2017. aug. 28. 12:02
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem a forint azért egy nem olyan erős pénznem mint a dollár, hogy milliomosnak lenni olyan nagy dolog lenne. Sőt, manapság már egy panellakást is 15 millióért veszel.

Inkább arra törekedj, hogy ne öregkorodra legyenek csak millióid. :D

2017. aug. 28. 16:56
 20/22 anonim ***** válasza:

# 18

Neked jobb is, ha nem lesz gyereked.

2017. aug. 28. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!