Ti hogy képzelnétek el azt, hogy milliomos életet éltek?
1-es vagyok,totón volt 13+1-esem mikor a 872-es oldalon a txt-en megláttam mennyit nyertem kiabálni kezdtem örömömben,kimentem az erkélyre kiabálni :Ez Az,Nem hiszem el,ilyeneket kiabáltam!
A dologhoz annyi hozáátartozik ha akkor nem nyerek könnyen lehet hogy földönfutó lettem volna mert milliós adósságom voltak,hitelcsapdába kerültem!
Ha vki tele van pénzzel az hatalmas boldogságot és önbizalmat adhat,de viszont vigyázni kell,mert a pénz megváltoztatja az ember gondolkodását!
Amúgy nem mindegy 6-7millió vagy több100millió!
Több100milliónál luxusautó,luxusnyaralás,luxusribik...
#7 "Több100milliónál luxusautó,luxusnyaralás,luxusribik..."
És 5 év múlva arra ébredsz, hogy nincs semmid, egy gombóc fagyira sincs elég pénzed.
Ugyan úgy élném az életem mint eddig, de pár dolgot újítanék amire szinte mindenkinek szüksége lenne.
Vennék egy kicsi kertesházat vagy egy árnyékos nyugodt alacsonyabb emeleti panel lakást.
Kialakítanék magamnak egy saját edzőtermet. Jó minőségű edző ruhákat vásárolnék.
Amennyiben szükséges tovább képezném magam, nyelvtudást vagy egyéb tanulmányt végeznék.
Végszükség esetén kocsit vagy túramotort beszereznék, de inkább valami átlagos kerékpár lenne az ideális.
Dolgoznék tovább 4 vagy 6 órában, hogy maradjon időm mindenre.
Semmi más vágyam nincs, csak kultúrált egészséges környezetben élni.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!