Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szubjektív vélekedéseket...

Szubjektív vélekedéseket kérek. Kit tekintetek milliomosnak?

Figyelt kérdés

Akinek van 2 millió Ft-ja, az már milliomos? Vagy akinek 10?

Vagy akinek a bevétele havi min. 1 millió Ft?

Mi az a milliomos mai mérce szerint Magyarországon?

2017. máj. 2. 03:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Akinek a havi bevétele legalább 1 millió ft.
2017. máj. 2. 04:22
 2/13 anonim ***** válasza:
66%

Havi min. 1 millió szerintem is, ha mindenképp számszerűsíteni szeretnénk.

De én inkább kötném ahhoz a ponthoz, mikor az embernek egy bizonyos dolog megvételekor az ára az utolsó dolog, amit figyelembe kell vennie, sokkal mérvadóbb már számára, mennyire szeretné az adott dolgot, vagy az milyen minőségű. Bár ez talán jobban jelzi általánosan a jólétet, nem feltétlenül azt, hogy valaki "milliomos".

Azt hiszem yahoo-n volt egy olyan kérdés nemrégiben, amit kb. úgy fordítanék, hogs "Mikor jöttél rá, hogy jómódú vagy?" Egy férfi azt írta, ő ezt akkor realizálta, mikor az étteremben az ár helyett az ételt nézte először, hogy mennyire kívánatos az adott fogás, ízlene-e neki, nem pedig a jobb oldalra, az árra ugrott elsőként a szeme ☺

2017. máj. 2. 05:13
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy milliomos az mindenhol milliomos, és nem csak Magyarországon, vagy az ennél szegényebb helyeken. De ha az itthoni körülményeket vesszük figyelembe, akkor szerintem milliomos az, akinek 100 milliónál ft-nál nagyobb értékét meghaladnak a tulajdonában lévő tárgyak. De ha világviszonylatban beszélünk milliomosról, akkor az 1 millió eurót/dollárt birtokló személy már annak számít.
2017. máj. 3. 17:43
 4/13 A kérdező kommentje:
3: Család esetében fejenként gondolod a 100 milliót, ugye?
2017. máj. 4. 05:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. máj. 4. 10:21
 6/13 A kérdező kommentje:

[link]

:)

2017. máj. 10. 22:12
 7/13 A kérdező kommentje:
2017. máj. 10. 22:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az a milliomos, akinek az egzisztenciája fentartása mellett is gyarapodó tendenciát mutat a bankszámlája, amin milliós összeggel rendelkezik.

Fú de szépen megfogalmaztam :D

2017. máj. 29. 08:27
 9/13 anonim ***** válasza:
57%
Én azt, akinek vagy a havi keresete van egymillió vagy afölött, vagy azt, akinek van mondjuk 10-20+ milliója úgy, hogy nem kuporgat, spórolgat nagyon durván mellette.
2017. máj. 29. 10:52
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Akinek van legalább egy millió ft-nyi vagyona.

Tehát semmit se ér milliomosnak lenni, kivéve ha más valutáról van szó, dollár euró stb...

Nálunk a milliárdos a nagy szó.

2017. máj. 29. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!