Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen olyan pigmentált...

Milyen olyan pigmentált sminkcuccokat ismertek, amelyekhez nem kell milliomosnak lenni, azaz olcsóbbak?

Figyelt kérdés
Szeretnék nyáron új hajszínt, sminkcuccokat. Barna hajam, barna szemem van, alacsony vagyok és tömzsi. Mit ajánlotok? Milyen rúzst,milyen hajszínt?
2015. máj. 1. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Makeup Revolution szemhéjpùderei eléggé pigmentáltak, jó is az áruk. A legjobb drogériás rúzsai szerintem a Maybelline -nek vannak. A többiben sajnos kellő információ hiányában nem tudok segíteni.
2015. máj. 1. 23:15
 2/5 anonim ***** válasza:
sminkből ajánlanám a sleek-et, de a drogériás márkák is teljesen jók.
2015. máj. 1. 23:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Az első válaszolótól kérdezném, hogy hol lehet kapni?
2015. máj. 2. 10:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Pinkpanda.hu -ról tudsz rendelni.
2015. máj. 2. 15:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Szemfestékből vehetsz akármilyent, aminek megtetszik a színe, mert azzal lehet trükközni. Nekem egy olcsó kínai szemfesték-palettám van. A színei a dobozban nagyon szépek, de rosszul pigmentáltak és nem tartósak. Most vettem egy szemhéjalapozót, Etude House Proof 10 Eye Primer a neve, kb. 1800Ft ebayen. Azt olvastam, hogy a leggagyibb szemfesték is csodaszép lesz, ha lealapozod ezzel a szemhéjadat. Kipróbáltam, és tényleg, a kínai szemfestékem, ami egy órát se bír ki alapból rajtam, egész nap meg se mozdul.

Rúzsból most a Rimmel Kate Moss rúzsokért vagyok oda (a feketékért), a piros színű már megvan, és kinéztem még a korallszínűt is, az lesz a következő. Ezek is nagyon jó, tartós rúzsok.

2015. júl. 28. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!