Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bloggerinák! (főleg vidiblogge...

Bloggerinák! (főleg vidibloggerek) ha ilyen drágán van pénzetek sminkcuccokat venni akkor egy jobb kamerára miért nem fektettek be?

Figyelt kérdés
tényleg nem bántásból kérdezem, de van egy csomó lány akit nagyon szeretek, de kár hogy olyan rossz minőségűek a videói és jobb lenne szebb minőségben nézni..
2013. jan. 11. 17:39
 1/8 anonim ***** válasza:

1, a sminkcuccokat nem egyszerre veszik, külön-külön kisebb befektetés

2, szponzorálja őket a márka, kapnak ingyen egy csomó terméket

3, nem tartják fontos szempontnak, hogy profi kamerával dolgozzanak, elég nekik az, hogy webkamerás minőségnél jobb legyen

4, fiatalabbak közül sokan zsebpénzből veszik a sminkeket, de kamerát nem kapnak vagy nem mernek kérni

Valamelyik a négy közül, vagy mindegyik egyszerre :D

Off: tudsz adni néhány magyar vlogger nevet? Elég keveset ismerek sajnos. Köszi!

2013. jan. 11. 19:00
 2/8 A kérdező kommentje:
2013. jan. 11. 19:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert szépségápolási, sminkgyártó cégek támogatják őket, ha támogatják, nem pedig kamerákat gyártók.
2013. jan. 11. 20:04
 4/8 anonim ***** válasza:
ezeket támogatják? :O
2013. jan. 11. 21:32
 5/8 A kérdező kommentje:
én nemtudom hogy azokat akiket linkeltem támogatják e, nem is érdekel,nekem a minőséggel van bajom..
2013. jan. 11. 22:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyok videóblogger, de az a helyzet, hogy ezek a sminktermékek max néhány ezer forintba kerülnek/db, viszont jó minőségű kamera + egyéb felszerelés hozzá pedig fél milliónál kezdődik, szerintem ezzel meg is magyaráztam, mi a rossz minőség oka.

Egyébként én ismerek személyesen néhány bloggert (nem a linkelteket), és még a leghíresebb magyar bloggerek sem igazán kapnak termékeket, bár külföldön már azért már szerencsésebbek ilyen szempontból.

2013. jan. 16. 15:48
 7/8 anonim ***** válasza:
a gabifrizuráis csajt pl az avon szponzorálja, múltkor nagy szatyornyi ingyen terméket kapott, az egész color trend kiadást, le is tesztelte őket videóban.
2013. jan. 16. 19:17
 8/8 anonim válasza:
Most komolyan....Téged miért érdekel a kamera minősége? Nézd meg élőben ember -.-"
2013. febr. 15. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!