Szubjektív vélekedéseket kérek. Kit tekintetek milliomosnak?
Figyelt kérdés
Akinek van 2 millió Ft-ja, az már milliomos? Vagy akinek 10?
Vagy akinek a bevétele havi min. 1 millió Ft?
Mi az a milliomos mai mérce szerint Magyarországon?
2017. máj. 2. 03:48
11/13 anonim válasza:
Nekem azt jelenti a milliomos, akinek hobbyra, nyaralásra vannak milloi es nem az akinek pl van egy pár millás háza kocsija.
12/13 anonim válasza:
Azt tartom milliomosnak, akinek a vagyona (a házat leszámítva) milliós összeget tesz ki. Ez lehetséges úgy is, hogy valaki az égvilágon semmit sem keres, de van minimum 2 milliós tartaléka a bankban. Úgy is, hogyha valakinek van 10 darab több milliót érő autója. De úgy is, hogy havonta keres annyit, hogy a vagyona milliókkal nő. Pl. ha havonta 500.000 ezret keres az illető, attól még lehet milliomos, ha havonta ebből csak 100.000-et költ el és a többit félreteszi.
13/13 anonim válasza:
A milliomos régi kifejezés. Az infláció miatt én a milliárdosokat tekintem "millió mosnak". Tehát akinek milliárdjai vannak ingó és ingatlanban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!