Szerintetek egy milliomosnak vagy milliárdosnak milyen problémái lehetnek?
A milliomos nagyon idejétmúlt, demagóg kifejezés. Ma már az emberek nagy része milliomos. Egy lakótelepi ház is 6-8 milliót simán ér, + egy ócskább kocsi, plusz egy kis pénz.. El kéne felejteni ezt.
Elég szegényes a fantáziád ha szerinted egy embernek csak anyagi gondjai lehetnek. Testi és lelki betegségek, párkapcsolati, családi gondok, munkahelyi problémák stb.. + az extrémebb helyzetek mint zaklatás amit te is írsz.
Többet is ismerek.
Szinte mindegyiknek komoly, vagy még komolyabb egészségügyi problémája van, ráadásul a családi életük is egy katasztrófa, emberileg meg nincsenek a helyzet magaslatán, bár ez utóbbi állítás nem mindegyikre igaz.
Egy tuti, majdnem mindegyik akiket ismerek, megfordult már az országban magánklinikákon, volt amelyik külföldön is.
Egyiknek csak a gyógyszere 1 misi, úgy hozatja be külföldről, tb semmit sem támogat rá.
Na szerinted olyan jó életük van?
Egyiküket sem irigylem.
Bár ha meglátnád őket, azt hinnéd, huhh de jó nekik, vállalkozás, luxusház, hatalmas birtokok, lovarda, meg sorolhatnám, de amijük van, szinte egyik sem élvezi.
Na ja #5 én pont ezen gondolkodtam egyik nap, amikor az anyóstól kölcsön kapott számomra luxus autóban ültem.
Én a kölcsön autótól (amit most pár hétig használhatunk) olvadoztam a gyönyörtől. És akkor eszembe jutott, hogy van akinek ez természetes, és ő biztos nem ájul el ennyire egy autótól. Én a legapróbb dolgoktól is boldog vagyok (nem vagyunk létminimum alatt, a szüleink középosztálybeliek), de ha gazdagéknál nőttem volna fel, lehet, hogy a toronyóra lánccal sem tenne boldoggá.
(itt most a pénzen megvehető dolgokról beszélek csak, külön téma a kapcsolatok).
Mikor tanuljatok mar meg vegre, hogy a penz nem boldogit...
A milliardosoknak ugyanugy vannak problemaik, csak mas jelleguek.
Egészségügyi (betegségek, testsúly problémák, függőségek leküzdése..stb)
Pénzügyi (hogyan kezeljen, ekkora pénzt, kire bízhatja..stb)
Munkahelyi: mert van, aki ígyis dolgozik
Családi problémák/párkapcsolati/barátságok: elég nehéz lehet kiszűrni ki az, akinek csak a pénzed kell, rendes értékekkel rendelkező gyereket nevelni pedig még problémásabb lehet, ugyanígy őszinte barátságot sem olyan egyszerű szerintem kialakítani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!