Szerintetek egy milliomosnak vagy milliárdosnak milyen problémái lehetnek?
"Szorozd meg kettővel amit mondtál.
A te korodból meg vonj gyököt."
A fiatal korod még mentség lett volna a bugyuta kérdésedre, de ha mar felnőtt fejjel kérdezel ilyeneket az a rosszabbik eset.
Pedig szerintem egy személyiségépítő kérdés.
Az ember addig nem gondolkozik el azon hogy a pénzzel nem oldódnak meg a gondok ameddig nem gondolkozik el azon hogy a pénz melett is lehet gond.
Én csak egy kavicsot dobtam a tóba a hullámokat már a kavics keltette. A kérdésem a kavics a tó az internet és a hullámok te vagy.
"Én csak egy kavicsot dobtam a tóba a hullámokat már a kavics keltette. A kérdésem a kavics a tó az internet és a hullámok te vagy."
Ki hitte volna, hogy egy Ady Endre veszett el benned...
Ugyanúgy dolgozni kell - csak saját magadnak, nem másnak, és talán kevesebbet.
Pl. veszel egy lakást, felújítod, drágábban eladod, vagy kiadod. Vagy létrehozol egy vállalatot, konzultálsz a befektetőiddel, könyvelőddel, ügyintézel, stb.
Csak teljesen más élmény magadnak dolgozni, több a sikerélmény is. Evvel a magadnak végzett munkával kapcsolatban is vannak problémák, pénzügyi is.
Akin látod a luxust, az néhány milliárdos, az önerőből vett milliomosok nem költenek flancokra, nekik a pénzügyi függetlenség a fontos, nem fog 30 milliós autót venni, amikor a 2 milliós is megfelel a céljainak, nem fogja a dolgok értékének sokszorosát kifizetni, mert akkor nem sokáig maradna milliomos.
24: Hol lehet keresni 2-300 ezret nettóban?
Abból azért nehéz éhezni, én kb. 80E-ből megélek saját lakásban. 2-300 E-ből aki nem tud milliomossá válni 10-15 év alatt, az nagyon béna.
"2-300 E-ből aki nem tud milliomossá válni 10-15 év alatt, az nagyon béna."
Mesélj még...
Benőtt a körme, meghalt az anyukája, visszautasította a szerelme, ellopták az autóját, betörtek a házába, megbirságolta a parkolóőr, amikor volt parkolójegye,
rosszul végezte el a munkát a kivitelező és bírósági ügy lett belőle, a szomszéd megmérgezte a macskáját, hajléktalanok lekakilták az ajtaját, megbénult, megvakult, meghalt a gyereke, vagy nyitott gerinccel született és soha nem lesz önellátó, vagy fel kellett szúrni a fülét, és heteken át keservesen sírt otthon éjjelente, és megszakad a szíve.
Kihullott a haja és a szempillája, és a tisztítóban kiment a színe a kedvenc kabátjának.
A fiát behívták katonának és eltűnt a fronton, vagy bénán tolták haza.
A szomszéd gyerek minden nap berúgja focival a konyhaablakot, és szilánkos lesz a fél nap munkával elkészített ebéd.
Nem kap ingyenes parkolójegyet az önkormányzattól a saját ingatlana előtti utcába, mert nem magyar állampolgár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!