Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek egy milliomosnak...

Szerintetek egy milliomosnak vagy milliárdosnak milyen problémái lehetnek?

Figyelt kérdés
Megszűrném a melyik kocsit vegyem meg hova utazzak és ki legyen a nőm kérdésekkel! Túl nyilvánvaló. Engem az eldugott problémák érdekelnének mint a zaklatással kapcsolatos vagy pszichés megterhelés. De bármi amire az ember nem gondol.

2017. jan. 10. 00:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

"Szorozd meg kettővel amit mondtál.

A te korodból meg vonj gyököt."

A fiatal korod még mentség lett volna a bugyuta kérdésedre, de ha mar felnőtt fejjel kérdezel ilyeneket az a rosszabbik eset.

2017. jan. 24. 20:38
 22/33 A kérdező kommentje:

Pedig szerintem egy személyiségépítő kérdés.

Az ember addig nem gondolkozik el azon hogy a pénzzel nem oldódnak meg a gondok ameddig nem gondolkozik el azon hogy a pénz melett is lehet gond.

Én csak egy kavicsot dobtam a tóba a hullámokat már a kavics keltette. A kérdésem a kavics a tó az internet és a hullámok te vagy.

2017. jan. 24. 21:55
 23/33 anonim ***** válasza:
84%

"Én csak egy kavicsot dobtam a tóba a hullámokat már a kavics keltette. A kérdésem a kavics a tó az internet és a hullámok te vagy."

Ki hitte volna, hogy egy Ady Endre veszett el benned...

2017. jan. 24. 22:21
 24/33 anonim ***** válasza:
Aki nem milliárods uyganugy lelki beteg, depressziós, de erre még rájön hogy éhezik, meg nincs pénze. Akik milliárdosok, persze lehet hogy már nekik nincs céluk z életben,de nem hiszem, hogy nagyban lennének gondjaik. Tegyük fel, Miről szol egy álagos embernek az éelet? Bemegy eggel dolgozni, és keres havi 2-3 száz ezret. Amiből nem nagyon futja, lakásra de ez mindegy. ÉS arró szol az élete egy átlag embernek, hogy nincs erre nicns arra pénzem, hitel, hitelre és stb. Ebből aztán ha már párkapcsolatt sem tud kialakítani depressziós lesz, éhezni fog stb. Ellenben egy milliárdossal aki soha az életben nem fog azon aggodni hogy mikor árverezik el a házát, dolgozzon milyen munkahelyet fog találni és stb. Soha nem fog éhezni. Ha egy millirádos arra költi a pénzét hogy világot lássan, tanuljon uj emberrekl ismerkedjen meg, akkor sztem. nem hiszem hgy depressziosok lesznek.
2017. febr. 28. 20:54
 25/33 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy dolgozni kell - csak saját magadnak, nem másnak, és talán kevesebbet.

Pl. veszel egy lakást, felújítod, drágábban eladod, vagy kiadod. Vagy létrehozol egy vállalatot, konzultálsz a befektetőiddel, könyvelőddel, ügyintézel, stb.

Csak teljesen más élmény magadnak dolgozni, több a sikerélmény is. Evvel a magadnak végzett munkával kapcsolatban is vannak problémák, pénzügyi is.

Akin látod a luxust, az néhány milliárdos, az önerőből vett milliomosok nem költenek flancokra, nekik a pénzügyi függetlenség a fontos, nem fog 30 milliós autót venni, amikor a 2 milliós is megfelel a céljainak, nem fogja a dolgok értékének sokszorosát kifizetni, mert akkor nem sokáig maradna milliomos.

2017. máj. 2. 15:01
 26/33 anonim ***** válasza:

24: Hol lehet keresni 2-300 ezret nettóban?

Abból azért nehéz éhezni, én kb. 80E-ből megélek saját lakásban. 2-300 E-ből aki nem tud milliomossá válni 10-15 év alatt, az nagyon béna.

2017. máj. 2. 15:03
 27/33 A kérdező kommentje:
Örülök a válaszoknak.
2017. máj. 2. 15:19
 28/33 anonim ***** válasza:

"2-300 E-ből aki nem tud milliomossá válni 10-15 év alatt, az nagyon béna."

Mesélj még...

2018. márc. 3. 21:55
 29/33 anonim ***** válasza:
#28: 200 ezerből simán meglehet élni, 300-nél havi 100-at félretenni. 2 év alatt milliomos lehet belőle az ember.
2018. márc. 3. 22:09
 30/33 anonim ***** válasza:

Benőtt a körme, meghalt az anyukája, visszautasította a szerelme, ellopták az autóját, betörtek a házába, megbirságolta a parkolóőr, amikor volt parkolójegye,

rosszul végezte el a munkát a kivitelező és bírósági ügy lett belőle, a szomszéd megmérgezte a macskáját, hajléktalanok lekakilták az ajtaját, megbénult, megvakult, meghalt a gyereke, vagy nyitott gerinccel született és soha nem lesz önellátó, vagy fel kellett szúrni a fülét, és heteken át keservesen sírt otthon éjjelente, és megszakad a szíve.

Kihullott a haja és a szempillája, és a tisztítóban kiment a színe a kedvenc kabátjának.

A fiát behívták katonának és eltűnt a fronton, vagy bénán tolták haza.

A szomszéd gyerek minden nap berúgja focival a konyhaablakot, és szilánkos lesz a fél nap munkával elkészített ebéd.

Nem kap ingyenes parkolójegyet az önkormányzattól a saját ingatlana előtti utcába, mert nem magyar állampolgár.

2018. márc. 5. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!