Lassan már minden napra jut egy hisztis milliomos liba aki itt picsog amiért olyan rettenetes élete van, miközben mindent a pici feneke alá tolnak?
Engem is utál jó pár munkatársam mert panaszkodtam hogy az új (már fél éves) Mondeo Titanium Sport 2.0 TDCI bi-turbo 210PS PowerShift autóm milyen nehezen melegszik be hiába van fűtött garázsom este melóhelyről csak cammogok és a városba körözök vele hogy melegedjen mielőtt felmegyek a pályára vele. És inkább veszek egy kis swiftet télire.
És ez nekem igen is probléma, és én szégyelljem magam hogy nekik megélhetési gondjaik vannak nem hogy még egy autót vegyenek.
Most dicsekszel vagy panaszkodsz? :)
Az ő "picsogásuk" miben különbözik a tiédtől?
Őket is zavarja valami, téged is. Csak az a probléma, amit te annak tartasz?
Engem sokkal jobban irritál a sok lusta, funkcionális analfabéta tini, aki másokkal akarja megíratni a házi feladatát, és arra nem képes, hogy nem hogy egy könyvet, de egy novellát elolvasson! De még arra is lusta, hogy a neten keressen kidolgozott tételeket a kérdéseire.
Halálom a napi fél tucat Légy jó mindhalálig-os kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!