Kezdek agyfäszt kapni a melegtől. Ti hogy viselitek, milyen módon védekeztek ellene?
Te csak kezdesz? Irigyellek. Nekem kánikulában agyhalál van, de amúgysem érzem magam jól.
Nos, először is bent vagyok a jól szigetelt, nagy hőtároló képességű, besötétített házamban s csak kicsit szenvedek, nem nagyon, mint kint (néha 1-2 percre kimegyek nappal, az 1 liter víz és egyórás lehűlés és megbánás). Ilyenkor szinte semmit nem mozgok, ami nem tesz jót sem a közérzetemnek, sem az energiaszintemnek, néha mindenképpen muszáj sétálnom, ezt csak este tudom megtenni. Ma elmentem strandolni, persze az csak röviden enyhít, de azért ér valamit :)
Rengeteget iszom, plusz sok lédús gyümölcs, zöldség.
Éjszaka szellőztetek és az alsó szinten alszom, nem a déli tetőtéri szobámban.
Sajna én akkor is érzem a kánikulát, ha hűvösben vagyok, a szellemi képességeimet mindenképpen rontja.
A hideg sör is jólesik, de extrém kevés alkoholt fogyasztok, ezen a nyáron eddig 1 decit. De az remek volt :)
41/N
Nektek nem kell dolgozni?
Nekem kell és igyekszem a meleg ellenére ugyanúgy élni az életemet ahogy szoktam. Nem vagyok hajlandó elhagyni magam a meleg miatt. Van medencénk, munkaidő után és hétvégén strandolunk, ez sokat segít. A ventilátor egész éjjel megy. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!