Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 170 cm alatti fiúk, ti hogy...

170 cm alatti fiúk, ti hogy viselitek el ezt a magasságot?

Figyelt kérdés
Én 17 évesen 165 cm vagyok és nem tudom,mit kezdjek így magammal.

2015. nov. 15. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Kis ember nagy bottal jár.
2015. nov. 15. 14:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Sokkal rosszabb lenne a helyzet, ha szőrös lenne a lábfejem:D
2015. nov. 15. 14:24
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

Bocsi, hogy így iderontok. 160 cm-es lány vagyok és hidd el én is rosszul viselem.

Amúgy nem hiszem,hogy baj lenne. Legalább találsz magadnak nőt!

2015. nov. 15. 14:28
 4/6 anonim ***** válasza:
23%

Mivel meleg vagyok,így nem zavar:D

Így csak cukibb vagyok:D

Amúgy meg sportolj!

Ha sportos vagy és alacsony az jobb,mintha magas lennél,de tohonya.

2015. nov. 15. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Pár év múlva elfogadod és ennyi. Még nőhetsz 22-25 éves korodig 2-3 centit ami nem sok ugyan de észrevehető lehet. Én ilyen idős koromban alig voltam 167 cm most jelenleg 170 cm vagyok. Oké megértem hogy zavar mert a mai átlag fiatalok 175-180 cm felett vannak, és a lányok is magasabbak 170 centinél sajnos ez van. Te ilyen géneket örököltél erről te egyáltalán nem tehetsz hogy ilyen vagy. Fogadd el magad ilyennek egész nyugodtan, ne foglalkozz vele, ha a párkeresés miatt zavar azzal se foglalkozz mert ha megismersz olyan lányt aki magasabb de nem érdekli akkor nem lesz gond.

Én ez mellett még kövér is voltam, nem kellettem a lányoknak. De én lefogytam igaz nem brutálisan de most pont kinézek valahogy és normális ruhákat is tudok venni magamnak. Jelen barátnőm 175 cm magas 60 kiló, kedves aranyos lány 1 éve vagyunk együtt, társkeresőn ismertem meg, picit meglepődött hogy alacsonyabb vagyok nála és én is hogy magasabb nálam, de nem érdekelt minket, szeretjük egymást, sőt még magassarkút is felmer venni amiben már jó egy fejjel magasabb nálam, de nem érdekel minket. A baráti társaságában eleinte furcsán fogadtak, de most már elfogadtak, abba a társaságba majdnem mindenki magasabb nálam, és ez kicsit sem zavar.

2015. nov. 15. 14:40
 6/6 anonim válasza:
Én 20 éves fiú vagy 166 cm-el eleinte nagyon zavart és ez az önbizalmam rovására is ment ,de szerencsére úgyérzem kinőttem ezt az amolyan "letekintést" magamra.. teljesen ki vagyok békülve mostmár magammal ,illetve nekem sokkal jobban tetszenek az alacsonyabb lányok mint sem a magasak :)
2015. nov. 16. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!