Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti hogy viselitek el, hogy...

Ti hogy viselitek el, hogy holnaptól megint 1,5 hónapig iskola?

Figyelt kérdés
Már tegnap este is rosszul éreztem magam, és ez minden hétvégén így van, szombat estétől kezdve rossz a kedvem, teljesen péntek 12:15-ig. Megint a tanulás, az unalmas órák, elviselni a tanárokat/osztálytársakat, reggel 5-kor kelni. Szinte alig látok pozitívat az egészben, max annyit, hogy már csak pár hónapot kell kibírnom mire leérettségizem..
2014. nov. 2. 15:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én most kevésbé rosszul mint szoktam. Nemsokára végre lehetőségem adódik elkezdeni komolyabb szinten azt a sportot amire kiskorom óta vágyok, és napi szinten próbálunk a bandával, szóval a sulis dolgok úgy háttérbe szorulnak. Egyszerűen ha előre tekintek akkor megpróbálok azokra amiket várok, és nem azokra amiktől félek :)
2014. nov. 2. 16:05
 2/15 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy ez egy jó gondolat, hogy az van előtted, amire vársz, és nem az amit utálsz, de nekem mostanában nem volt, és most sincs olyan dolog, amire várnék, vagy vágynék.. Mindig volt eddig, de most nincs, csak a pénz, de azért nem tudok sokat tenni.
2014. nov. 2. 16:08
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

régen még őszi szünet sem volt!

nem értem, mit kell ezen fennakadni, hogy iskola lesz holnap?

mi lesz veled, ha dolgozni mész?

2014. nov. 2. 16:23
 4/15 A kérdező kommentje:
Ha nem érted, akkor én azt nem értem, hogy minek "válaszoltál". A munkát meg ne hasonlítsuk már össze ezzel. Olyanok válaszát várom, akik hasonló helyzetben érzik magukat.
2014. nov. 2. 16:29
 5/15 anonim ***** válasza:
19%
Jaj te szegény. mi lesz veled ha melózni kell, és csak évente 20 nap szabid lesz! Meg fogsz őrülni?
2014. nov. 2. 17:49
 6/15 A kérdező kommentje:
Biztos te is dolgozol, és semmi időd nincs, azért jöttél ide provokálni, igaz? De tudlak sajnálni.
2014. nov. 2. 18:14
 7/15 anonim ***** válasza:
80%

"régen még őszi szünet sem volt!

nem értem, mit kell ezen fennakadni, hogy iskola lesz holnap?"

Ennyi erovel az ehezo hajlektalan se merjen panaszkodni mert Afrikaban ehen halnak.

2014. nov. 2. 18:43
 8/15 A kérdező kommentje:
Ott a pont.
2014. nov. 2. 19:02
 9/15 anonim ***** válasza:
55%
Nekem is rossz a kedvem, mert menni kell. Mennyivel szívesebben dolgoznék. Egész nyarat végigmelóztam, maga volt az álom.
2014. nov. 2. 19:23
 10/15 A kérdező kommentje:

Érdemi válasz még mindig nincs.(Első válaszoló kivételével.) Remélem most megkönnyebbültél te is utolsó. Nem értem, ha nem tudok valamihez lényegileg hozzászólni, akkor minek jártassam a szám feleslegesen? Magamból indulok ki.. Én is melóztam nyáron, amiért pénzt is kaptam, nem mondom, hogy szerettem, de könnyebben elviseltem, mint az iskolával járó dolgokat.

Olyan is írhatna, aki hasonlóan érez, nem csak a kérdésbe akar belekötni.

2014. nov. 2. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!