Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti hogy viselitek el, hogy...

Ti hogy viselitek el, hogy holnaptól megint 1,5 hónapig iskola?

Figyelt kérdés
Már tegnap este is rosszul éreztem magam, és ez minden hétvégén így van, szombat estétől kezdve rossz a kedvem, teljesen péntek 12:15-ig. Megint a tanulás, az unalmas órák, elviselni a tanárokat/osztálytársakat, reggel 5-kor kelni. Szinte alig látok pozitívat az egészben, max annyit, hogy már csak pár hónapot kell kibírnom mire leérettségizem..
2014. nov. 2. 15:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azt írtam, hogy én sem akarok menni, de nekem ráadásul koliban is kell lennem, meg köv. héten megyek két versenyre, amiatt is kell szopnom. Valahogy nem értem, a válaszom hogy váltott ki belőled ilyen reakciót...
2014. nov. 2. 20:11
 12/15 A kérdező kommentje:

Eléggé ironikus volt, mivel az iskolára, meg a munkára is azt mondtad, hogy nem szereted, de akkor elnézést. :)

Utolsó: Magad minősítetted ezzel, mellesleg pics* nem lehetek.. :/

2014. nov. 2. 20:17
 13/15 anonim ***** válasza:
82%

En is ki vagyok vele. Nekem meg 2 evem van ezzel egyutt.

Napi 7 orat vagyok iskolaban, aztan 1 ora mire hazaerek utana pedig csinaljam a leckem meg tanuljak... Egesz heten. Es hetvegen is van lecke meg tanulnivalo.

Nem ritkan este 11-ig foglalkozok a leckevel mert annyi van. Es akkor meg nem is tanultam.

Masok meg elvezik a tanulast, elvannak, vagy nagyon jo az agyuk igy nem is kell otthon tanulniuk, vagy leszarjak az egeszet es a szuleik sem b_sztatjak oket.

Mikor hazaerek izzadtan es faradtan arra hogy az ocseim a gepre meredve meg sem moccannak... Meg csak nem is koszonnek.. hat szet tudnek vagni valamit.

En meg allhatok neki a leckenek.. Meg csinaljak hazimunkat is mert ok nem kepesek ra...

De sokszor orulok a hazimunkanak, addig is nem a sulival szenvedek..

Ha meg a leckevel es tanulnivaloval foglalkozas helyett jatszok meg filmeket nezek elfelejtem oket es mar jon is a sz_r jegy. A szuleimtol meg a hegyibeszed.

2014. nov. 2. 20:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Igazából ha eltekintünk attól, hogy hétfőtől kezdve mindenből nyolc témazárót írunk naponta, és hogy az osztályom utálom, akkor nem érezném szarul magamat. Suliba mindig utálok hosszabb szünet után visszamenni, mert napi 7-8 órát együtt kell törltenem azokkal a barmokkal. Velem mondjuk hála a jó égnek nem törődnem, de nézni is rossz, hogy milyen primitívek. A szünetket viszont élvezem, akkor jó arcokkal vagyok, meg a legjobb barátnőmmel.
2014. nov. 2. 20:54
 15/15 A kérdező kommentje:

Ja, igen, nálunk is ez van, hogy most mindenből írunk, de szó szerint mindenből, mert minden tanár úgy gondolja, hogy úgyis szünet volt, azt a "kicsit" meg amit ő ad, meglehet tanulni.

Mondjuk nekem annyiban szerencsém van, hogy 4-es vagyok, és nem szoktam tanulni, csak minimálisat, de az, amit el kell viselni, azok az emberek, valami borzasztó..

2014. nov. 2. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!