Ti hogy viselitek el, hogy holnaptól megint 1,5 hónapig iskola?

Eléggé ironikus volt, mivel az iskolára, meg a munkára is azt mondtad, hogy nem szereted, de akkor elnézést. :)
Utolsó: Magad minősítetted ezzel, mellesleg pics* nem lehetek.. :/

En is ki vagyok vele. Nekem meg 2 evem van ezzel egyutt.
Napi 7 orat vagyok iskolaban, aztan 1 ora mire hazaerek utana pedig csinaljam a leckem meg tanuljak... Egesz heten. Es hetvegen is van lecke meg tanulnivalo.
Nem ritkan este 11-ig foglalkozok a leckevel mert annyi van. Es akkor meg nem is tanultam.
Masok meg elvezik a tanulast, elvannak, vagy nagyon jo az agyuk igy nem is kell otthon tanulniuk, vagy leszarjak az egeszet es a szuleik sem b_sztatjak oket.
Mikor hazaerek izzadtan es faradtan arra hogy az ocseim a gepre meredve meg sem moccannak... Meg csak nem is koszonnek.. hat szet tudnek vagni valamit.
En meg allhatok neki a leckenek.. Meg csinaljak hazimunkat is mert ok nem kepesek ra...
De sokszor orulok a hazimunkanak, addig is nem a sulival szenvedek..
Ha meg a leckevel es tanulnivaloval foglalkozas helyett jatszok meg filmeket nezek elfelejtem oket es mar jon is a sz_r jegy. A szuleimtol meg a hegyibeszed.

Ja, igen, nálunk is ez van, hogy most mindenből írunk, de szó szerint mindenből, mert minden tanár úgy gondolja, hogy úgyis szünet volt, azt a "kicsit" meg amit ő ad, meglehet tanulni.
Mondjuk nekem annyiban szerencsém van, hogy 4-es vagyok, és nem szoktam tanulni, csak minimálisat, de az, amit el kell viselni, azok az emberek, valami borzasztó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!