Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért baj ha büszke vagyok...

Miért baj ha büszke vagyok arra, hogy fehér vagyok?

Figyelt kérdés
Elég szép bőröm van, pedig már 25 éves vagyok. Pattanások nagy ritkán jönnek elő, mitesszerek se nagyon vannak az arcomon. Még anyajegyeim se nagyon vannak. Az meg nem igaz, hogy aki barnább bőrű, annak kevésbé vannak pattanásai, mert van nem 1-2 ismerősöm, akik szoliznak vagy napoznak, a bőrhibáik még is ugyanúgy látszódnak. Nem dohányoztam soha, és alkoholt sem iszom, részben lehet ezeknek is köszönhetem azt, hogy viszonylag szép a bőröm. Mindig fényvédővel mozdulok ki itthonról. Mégis megszólnak hogy milyen fehér vagyok vagyok, meg hogy a pincében napozok.
2017. jún. 18. 11:54
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Miert teszed fel ezt a kerdest minden heten? Ugyan azokat a valaszokat kapod. Mi a celod ezzel?
2017. jún. 19. 11:29
 32/34 anonim ***** válasza:

Inkább az a baj, hogy ekkora presztízskérdést csinálsz ebből a piti dologból... normális ember arra büszke, amit kemény munkával elért. Arra, hogy megszerzett egy jó munkahelyet, ahol azóta is dolgozik, vett egy lakást... nem arra, hogy most a bőre színe milyen meg van-e rajta pattanás.

Az, ha szimplán az van, hogy már nem érdekel a szolimániások beszólása, az rendben van.

2017. jún. 19. 14:12
 33/34 anonim ***** válasza:

Harmincas, ilyenkor érzem, hogy az irónia tényleg egy tablet :D

29-es voltam, de tovább inkább nem magyarázom.

2017. jún. 19. 22:21
 34/34 anonim ***** válasza:
Én is megijedtem, hogy ez valami náci felsőbbrendűségi kérdés lesz, de szerencsére nem az :D Együttérzek veled, kérdező, engem is sokat csesztettek ezzel fiatalabb koromban (valami mutáns bőröm van, nem barnul, de nem is nagyon tud leégni se). Sajnos nekem annyira nem szép, mert nagyok a pórusaim (genetika), most megnyugtattál, hogy ez lebarnulva is látszana :D
2017. jún. 20. 05:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!