Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért baj ha büszke vagyok...

Miért baj ha büszke vagyok arra, hogy fehér vagyok?

Figyelt kérdés
Elég szép bőröm van, pedig már 25 éves vagyok. Pattanások nagy ritkán jönnek elő, mitesszerek se nagyon vannak az arcomon. Még anyajegyeim se nagyon vannak. Az meg nem igaz, hogy aki barnább bőrű, annak kevésbé vannak pattanásai, mert van nem 1-2 ismerősöm, akik szoliznak vagy napoznak, a bőrhibáik még is ugyanúgy látszódnak. Nem dohányoztam soha, és alkoholt sem iszom, részben lehet ezeknek is köszönhetem azt, hogy viszonylag szép a bőröm. Mindig fényvédővel mozdulok ki itthonról. Mégis megszólnak hogy milyen fehér vagyok vagyok, meg hogy a pincében napozok.
2017. jún. 18. 11:54
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
26%
Azért baj, mert a mai liberális politikai berendezkedésben, aki büszke arra, hogy fehér vagy magyar, az egyből náci, kirekesztő, unprogresszív, illiberális. Ez sajnos a fasizmus, német nemzetszocializmus és a cionizmus mellékterméke. Ellenben ha arra vagy büszke, hogy valamilyen kisebbésghez tartozol, pl. büszke vagy arra, hogy cigány, meleg, travi stb. vagy akkor dícséret és taps jár, lásd conchita, vagy most facebookon ez az új like a "büszke", meleg zászlóval illusztrálva.
2017. jún. 18. 12:35
 12/34 anonim ***** válasza:
94%
gratulálunk,elnyerted a fődíjat a "kitérdekelabőröd" kategóriában :3
2017. jún. 18. 12:46
 13/34 A kérdező kommentje:
Úgy látszik sokan a kérdésemet sem értették. Nincs szó arról, hogy más jó nincs bennem, de annyi ilyen szétszolizott ember beszólt már nekem, hogy miért vagyok ilyen fehér. Már nem érdekel, DE A SZOLISOK BŐRE CSÚNYÁBB, MINT AZ ENYÉM. Amúgy meg csak az arcomra használok fényvédőt, a testem többi részére nem, de ha strandolni megyek, akkor mindenütt bekenem magam.
2017. jún. 18. 12:46
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
#11: szószerint nem is erről szólt a kérdés :DDD
2017. jún. 18. 12:47
 15/34 anonim ***** válasza:

48%-os, te elolvastad a magyarázatot is vagy csak a kérdés láttán egyből vérszemet kaptál? :D

kérdező, hidd el, senki nem nézi a bőrödet, olyan ember véleményére pedig ne adj, aki a külsőségek alapján ítél meg másokat

2017. jún. 18. 12:50
 16/34 A kérdező kommentje:
Nekem éveken keresztül rossz volt, mert sok ember megszólt emiatt, és megszól ma is. De mára már túl lendültem ezen, és az a vigaszom, hogy legalább később fogok ráncosodni.
2017. jún. 18. 12:56
 17/34 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, hogy.miylen Te, vagy más bőre....
2017. jún. 18. 12:57
 18/34 anonim ***** válasza:

"De mára már túl lendültem ezen"

Nem úgy néz ki, mert még felteszel ilyen ostoba kérdést.

2017. jún. 18. 12:58
 19/34 anonim ***** válasza:

# 11!

Nem egy malomban őrölünk! :)

Én is fehér ember vagyok, magyar vagyok, de ilyenkor lesz egy kis színem. Én nem vigyázok arra, hogy ne barnuljak le. Tanyán élek, sokat dolgozom kint, kaszálok, kapálok, meggyet szedek, de szeretem a vízpartot is, gyakran megyek a Tisza-tóhoz, Tőserdőre, Körös-torokra, ezért már most egész jó színem van. Ha valaki ki sem dugja az orrát a napra, egész nyarat a négy fal közt tölti, hogy fehér maradjon, az elég beteges gondolkodás.

A szétszolizott bőr tényleg nagyon csúnya, de okosan, mértékkel lehet nagyon szép is valaki a szolitól. Meg kell találni az egészséges középutat.

2017. jún. 18. 12:59
 20/34 anonim ***** válasza:
42%
Nem feltétlen azért van"szép" bőröd mert vigyázol rá.Szerencsés vagy,jó a genetikád.Ráadásul a sz@ros kemikáliákkal,amit napi szinten használsz rá,még többet ártasz ,mint az UV sugárzás magában.
2017. jún. 18. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!