Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért baj ha büszke vagyok...

Miért baj ha büszke vagyok arra, hogy fehér vagyok?

Figyelt kérdés
Elég szép bőröm van, pedig már 25 éves vagyok. Pattanások nagy ritkán jönnek elő, mitesszerek se nagyon vannak az arcomon. Még anyajegyeim se nagyon vannak. Az meg nem igaz, hogy aki barnább bőrű, annak kevésbé vannak pattanásai, mert van nem 1-2 ismerősöm, akik szoliznak vagy napoznak, a bőrhibáik még is ugyanúgy látszódnak. Nem dohányoztam soha, és alkoholt sem iszom, részben lehet ezeknek is köszönhetem azt, hogy viszonylag szép a bőröm. Mindig fényvédővel mozdulok ki itthonról. Mégis megszólnak hogy milyen fehér vagyok vagyok, meg hogy a pincében napozok.
2017. jún. 18. 11:54
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy ki sem mozdulok? Kimozdulok, csak fényvédővel az arcomon. Meg nem az az egészséges, aki labarnul, a barnulás pont hogy a bőr károsodásának a jele. Magyarországon úgy látszik, még ilyenekkel nincsenek tisztában.
2017. jún. 18. 13:03
 22/34 anonim ***** válasza:

Nem károsodik a bőr, ha ősszel és télen tud pihenni. Akik szoliznak azoknál ez nincs meg, na akkor káros.

Én is fehér vagyok, sajnos nekem vállamnál van pár kiseb pattanás ami igazából csak közelről látszik jobban. Pedig egészségesen eszem, vitaminpótlás mindig megvan és sportolok is. De akkor lenne tökéletes bőröm ha olyan genetikám lenne, de engem nem zavar, hogy ilyen, mindent megteszek érte.

2017. jún. 18. 13:10
 23/34 anonim ***** válasza:
3%

Az itteni kommentekben is árad az irigység.

Nem baj, ha büszke vagy rá, csak tudod ha valamire büszke vagy és neked jó akkor azonnal irigykednek mások, és ezért szólnak be, hogy te erre ne legyél büszke, ez nem jó, stb.

Szerintem nagyon szép a tiszta fehér bőr, én is ilyet szeretnék.

Minden szarért megszólnak mostanában, nyugodtan legyél erre büszke, de minél jobban kifejezed azt hogy te büszke vagy saját magadra, annál jobban befognak szólni a lúzerek akik utálják magukat.

2017. jún. 18. 13:11
 24/34 A kérdező kommentje:
Akkor a nap miért is káros? Az UVA sugárzás öregíti a bőrt, tehát a szoli mellett az is káros.
2017. jún. 18. 13:12
 25/34 anonim ***** válasza:
93%
Rendben akkor káros a napon töltött minden perc. Így már megnyugodtál?
2017. jún. 18. 13:28
 26/34 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, ugyanazt csinálom, amit te, csak leszarom, kinek barna a bőre, és hogy mit szólnak be. Továbbá nem tartom nagy teljesítménynek, hogy nem megyek napra, így büszke sem vagyok rá.
2017. jún. 18. 13:30
 27/34 Sunshinedoll ***** válasza:
94%

Őszintén komolyan nem értem, hogy erről mi a f-szért írtál ki kérdést.

Vágjuk, szép a bőröd, oké, veregesd meg a vállad, aztán lépj tovább ezen.

2017. jún. 18. 16:43
 28/34 anonim ***** válasza:
"Elég szép bőröm van, pedig már 25 éves vagyok." - húha, szóval fiatalon szép a bőröd? Amúgy elárulom, hogy vannak emberek, akik szerint a vizihulla szín - még nyáron is - tényleg nem szép, és nem, nem az irigység beszél belőlük.
2017. jún. 18. 18:34
 29/34 anonim ***** válasza:

Nekem meg vörös hajam és kék szemem van. Tudtad, hogy ez a kombináció az emberiség kevesebb, mint egy százalékánál áll fenn?

Na, kb. ennyit váltott ki belőlem a kérdés :D

2017. jún. 18. 23:19
 30/34 anonim ***** válasza:
Azért utolsó is dicsekedős példával jött, kezett foghattok. Mindketten extrakülönlegesek vagytok.
2017. jún. 19. 03:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!