Egyes emberek szerint miért csúnya és egészségtelen, ha valaki fehér bőrű?
Én is fehér vagyok, nem szól meg senki :D
Amúgy szükség van a napfényre a vitaminok miatt, igaz nem sok.
És ez az egész abból jön, hogy réges régen aki lebarnult az volt kint, vadászott, stb. stb.. Ez bennünk van már hogy a barnultabbakra másképp nézünk. Nagyon sok embernek azok a vonzóbbak.
Jaj...nekem is tolja barátom édesanyja, hogy "mi már csak ilyen fehérek vagyunk, miért nem napozol". Hozzátenném én olyan kreol bőrű voltam tinikoroimig és gyorsan kapott le a nap, hogy mindig cigányoztak. Én mindig olyan opálos, áttetsző, fehér bőrt szerettem volna, és a naptól is mindig óvakodtam, nem napoztam, semmi szolárium. Egy jó hatása lett ennek, tényleg nem öregszik annyira a bőröm, elkérik mindig a személyimet, pedig már jó pár év elmúlt azóta.
Nyilván nem akarom szembeállítani, hogy most akkor a barna bőr rossz, nagyon sok embernek jól áll (meg nem is tehet mást, mert olyan típus :D).
De az tény, hogy nagyon sok ismerősöm furcsállja, mert azzal is összekapcsolják, hogy akkor biztosan nem is mozdulok ki, ugye régen az arisztokrácia "védjegye" volt a fehér bőr, míg a barna a földön dolgozó embereké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!