Egyes emberek szerint miért csúnya és egészségtelen, ha valaki fehér bőrű?
Figyelt kérdés
Magyarországon miért él mindig ez a tudat az emberekben? Fehér bőrű vagyok, és az emberek még mindig megszólnak hogy miért nem napozok, vagy szolizok, mert olyan hófehér vagyok. Miközben inkább az ilyen emberek nincsenek tisztában azzal hogy inkább a napozás és a szolárium az ártalmas a bőrnek. Nincs olyan hogy egy bőrszín egészségtelen.2017. máj. 28. 12:53
21/23 A kérdező kommentje:
Meg amúgy egy barnább bőrű embernek is ha napon van, jó ha gyakran újrakeni a bőrét. Ugyanis a nap nem csak a fehér bőrűekre káros csak.
2017. máj. 28. 14:58
23/23 Metionin válasza:
Nekem is mondogatják folyton, hogy menjek napozni meg szolizni. Idegenek kérdezik meg, hogy jól vagyok-e mert nagyon fehér vagyok. Van aki kifejezetten ijesztőnek tart, mert a fehér bőrömhöz fekete a hajam. De már megszoktam. Igazából szeretem a hófehér bőröm, szerintem szép és sokkal egészségesebb, mint a ropogósra szolizott tinik, akik 40 éves korukra múmiának fognak kinézni. Csak az rossz, hogy nem mehetek ki erős fényvédő nélkül, mert 10 perc napon tartózkodástól is hólyagosra égek. Majd biztosan szénné égetem magam, mert a sok birkának az tetszik, hogyisne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!