Egyes emberek szerint miért csúnya és egészségtelen, ha valaki fehér bőrű?
Figyelt kérdés
Magyarországon miért él mindig ez a tudat az emberekben? Fehér bőrű vagyok, és az emberek még mindig megszólnak hogy miért nem napozok, vagy szolizok, mert olyan hófehér vagyok. Miközben inkább az ilyen emberek nincsenek tisztában azzal hogy inkább a napozás és a szolárium az ártalmas a bőrnek. Nincs olyan hogy egy bőrszín egészségtelen.2017. máj. 28. 12:53
11/23 anonim válasza:
Te elvárod hogy "szeressék" a fehér bőrödet, de te lazán közlöd hogy a másiknak csúnya a barna bőre? Lehet neki az tetszik.
Mondom ezt teljesen fehér bőrrel.
12/23 anonim válasza:
"miért nem napozok, vagy szolizok, mert olyan hófehér vagyok."
Erre én azt szoktam válaszolni.. hogy " a magyar ember színe fehér."
13/23 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam hogy a barna bőr csúnya. Úgy látszik egyesek nem tudnak értelmezni. De ha valaki szoli által barna bőrű, azt nem tudom szépnek mondani.
2017. máj. 28. 13:29
14/23 Fatal_3rror_ válasza:
Szerintem egyik sem szép. A természetellenesen agyonszolizott bőr sem, viszont a hófehér bőr sem, és nem is egészséges.
Nekem fehér a bőröm, utálom hogy nyár közepén is úgy nézek ki mint egy hulla. Barnulni konkrétan nem barnulok, max leégek 10 perc alatt rák vörösre aztán hámlok 1 hétig...nagyon jó dolog. Vagy csak szimplán szar, hogy egy hosszabb bringázásra, séára nem tudok elmenni anélkül hogy ne öltözzek be nyakig, ne égjek szarrá.
15/23 A kérdező kommentje:
Talán ezért kellene erős fényvédőt használnod, hogy ne süssön sz@rrá a nap. Úgy látszik a magyarok többsége még hírből sem ismeri a fényvédelmet. Meg aki fehér bőrű és egészséges, az miért lenne csúnya? Akkor ő is csúnya lenne mert fehér bőrű: [link]
2017. máj. 28. 13:57
16/23 anonim válasza:
"Olyat nem írtam hogy nem egészséges kimozdulni," Én nem is ezt írtam, hogy te ezt írtad volna. :)
17/23 A kérdező kommentje:
Akkor ennyi erővel a fekete bőr sem egészséges, ami a fehér ellentéte.
2017. máj. 28. 14:06
18/23 anonim válasza:
7-es vagyok. Nem hiszem, hogy a 81 %-os válaszoló ne ismerné a fényvédelmet. Hidd el, van, aki annak ellenére is leég, ha 50-es faktorszámmal keni magát. Hosszabb ideig a napon tartózkodva elkerülhetetlen. 3-4 óránként újra kenegetés se használ. Utálom én is, hogy míg a családom vígan lubickol a vízben, ülök egy fa alatt árnyékban a strandon. Manapság az UV-sugárzás erősségéről nem is beszélve. Gondolom, kérdező, Te még fiatal vagy, ezért szép a bőröd. Ne igyál előre a medve bőrére. Lesz ennek még böjtje. :(
19/23 anonim válasza:
Szerintem ez olyan, hogy valakinek szőke a haja, valakinek barna. Valakinek fehérebb a bőre, valakinek barnább árnyalatú. Soha nem szoktam ezzel foglalkozni különösebben, ki ilyen, ki olyan és kész.
20/23 A kérdező kommentje:
Kémiai fényvédőt nem kell újra kenegetni.
2017. máj. 28. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!