Egyes emberek szerint miért csúnya és egészségtelen, ha
valaki fehér bőrű?
Te elvárod hogy "szeressék" a fehér bőrödet, de te lazán közlöd hogy a másiknak csúnya a barna bőre? Lehet neki az tetszik.
Mondom ezt teljesen fehér bőrrel.
2017. máj. 28. 13:23
"miért nem napozok, vagy szolizok, mert olyan hófehér vagyok."
Erre én azt szoktam válaszolni.. hogy " a magyar ember színe fehér."
2017. máj. 28. 13:25
13/23 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam hogy a barna bőr csúnya. Úgy látszik egyesek nem tudnak értelmezni. De ha valaki szoli által barna bőrű, azt nem tudom szépnek mondani.
Szerintem egyik sem szép. A természetellenesen agyonszolizott bőr sem, viszont a hófehér bőr sem, és nem is egészséges.
Nekem fehér a bőröm, utálom hogy nyár közepén is úgy nézek ki mint egy hulla. Barnulni konkrétan nem barnulok, max leégek 10 perc alatt rák vörösre aztán hámlok 1 hétig...nagyon jó dolog. Vagy csak szimplán szar, hogy egy hosszabb bringázásra, séára nem tudok elmenni anélkül hogy ne öltözzek be nyakig, ne égjek szarrá.
2017. máj. 28. 13:50
15/23 A kérdező kommentje:
Talán ezért kellene erős fényvédőt használnod, hogy ne süssön sz@rrá a nap. Úgy látszik a magyarok többsége még hírből sem ismeri a fényvédelmet. Meg aki fehér bőrű és egészséges, az miért lenne csúnya? Akkor ő is csúnya lenne mert fehér bőrű:
[link] "Olyat nem írtam hogy nem egészséges kimozdulni," Én nem is ezt írtam, hogy te ezt írtad volna. :)
2017. máj. 28. 14:04
17/23 A kérdező kommentje:
Akkor ennyi erővel a fekete bőr sem egészséges, ami a fehér ellentéte.
7-es vagyok. Nem hiszem, hogy a 81 %-os válaszoló ne ismerné a fényvédelmet. Hidd el, van, aki annak ellenére is leég, ha 50-es faktorszámmal keni magát. Hosszabb ideig a napon tartózkodva elkerülhetetlen. 3-4 óránként újra kenegetés se használ. Utálom én is, hogy míg a családom vígan lubickol a vízben, ülök egy fa alatt árnyékban a strandon. Manapság az UV-sugárzás erősségéről nem is beszélve. Gondolom, kérdező, Te még fiatal vagy, ezért szép a bőröd. Ne igyál előre a medve bőrére. Lesz ennek még böjtje. :(
2017. máj. 28. 14:12
Szerintem ez olyan, hogy valakinek szőke a haja, valakinek barna. Valakinek fehérebb a bőre, valakinek barnább árnyalatú. Soha nem szoktam ezzel foglalkozni különösebben, ki ilyen, ki olyan és kész.
2017. máj. 28. 14:26
20/23 A kérdező kommentje:
Kémiai fényvédőt nem kell újra kenegetni.
Kapcsolódó kérdések: