2/13 A kérdező kommentje:
A jelenlegi statisztikák azt mutatják, hogy pár száz éven belül el túnik a fehér ember.
2017. máj. 30. 13:28
4/13 anonim válasza:
#2: Milyen statisztikák? Ki készítette és mi szerint?
Amúgy vicces hogy pár száz évvel előre terveznek ilyet, mikor elég egy járvány és oda fél Európa vagy Afrika.
5/13 anonim válasza:
Aztán te 100% "fehér" vagy? Végeztél családfakutatást?
Lenne csodálkozás.
6/13 anonim válasza:
Figyelembe véve a többi rassz szaporodási tempóját a fehérekéhez képest valid a kérdés de ha be is következik hogy a fehérek eltűnnek a földről az biztos hogy nem a mi életünkben lesz. Valószínűleg nem fog kitörni a mi életünkben egy globális méretű fehér ellenes felkelés.
De amúgy szerintem nem fog eltűnni a fehér ember max kisebbségbe kerül még Európában is.
7/13 anonim válasza:
Én büszke vagyok a fehérségemre.
8/13 anonim válasza:
"mindig lesznek rockerek."
láttál már barna rockert?
9/13 anonim válasza:
Szerintem azon kéne aggódni, hogy egyáltalán az emberiség fenn marad e!
10/13 anonim válasza:
Egyik ember sem fog fennmaradni a technológiai szingularitás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!